Soff häng

Har legat i soffan hela dagen, och då menar jag hela dagen! Enda gångerna jag lämnat soffan är nog när jag gått till kylskåpet och letat mat haha. Har även sovit 4 timmar ca i eftermiddags, underbart, kommer aldrig kunna sova inatt....
Imorgon är det läkaren som gäller vid halv 11, och det blir nog ingen skola imorgon.. Måste nog lyssna på läkaren den här gången.

Just nu ligger jag o kollar på fast and furious 5 filmen (stavning??)
bra filmer faktiskt! Men väntar på att mina andra hp filmer ska bli klara haha!
Godnatt på er!


Moodkiller

Ja precis.. Nu har han kört en riktig moodkiller.. Sitter iaf just nu och kollar på topmodel Sverige, vilka skämmiga jävlar! Speciellt hon blatte bruden! Man undrar ju hur mycke kola hon har dragit i sig .. Pinsamt! Tycker de är så hemskt när Sverige ska ta amerikanska idéer och göra om de till svenskt.. Visserligen har ju Sverige otroligt vackra tjejer, svenska tjejer är snyggast! Ligger alltid på top 1 enligt alla killar från olika länder.. Jag ligger dessutom och hostar sönder halsen har så extremt ont och har feber så den här dagen var ju bara så sjukt dålig.. Åh! Jaja inte så mycke att göra åt..
Bilder från i helgen


Arg

Nu är jag sur... precis när man hittat en bra helg när mamma är borta så man slipper bli påkommen och ha en otrevlig mört som tjuvlyssnar hela tiden så ska bajsungen (okej kanske inte unge då han är 20 men ändå) ha omtenta nu är jag förbannad ... HEJDÅ

Här har ni en tvtabell för tidigare idag


Hp maraton

Ligger i soffan och är inne på min andra harry Potter film, haha usch o fy va tråkiga dom filmerna är.. Vilka töntar är det som blir typ beroende av hp egentligen? Gillar ron wesley dock, skön efterbliven grabb de där.. Kommer aldrig palla kolla på alla filmer tror Jag eftersom dom är typ 3 timmar(?!) men jag ska försöka..
Vill faktiskt till skolan, träffa vänner osv, men KANSKE KANSKE går till skolan imorgon eftersom jag ska till akademiska vid halv 11 så är det ju trots allt bara en lektion efter så jag skiter faktiskt i vad läkaren säger, jag kommer bli fett osocial annars....


Vakna med the voice är ju bara för bra

HAHA så jävla klockrent! Uggla grejen där asså och om jakobs ticks gaaap jag älskar dej hahah!

Sämst

Får inte gå i skolan på hela veckan, fått medicin som är Cp. Får inte köra bil,träna,gå i skolan osv bara ligga hemma & inte göra ett skit.. vill bara spåra och göra nåt kul men NEJ..
välkommen till
Emma Elisabeth Söderberg's liv.

Aja eftersom jag blir hemma några dagar så tänkte jag att jag ska göra nåt som jag alltid velat! Harry Potter maraton!!! Hur kul liksom ?! Jag har endast sett hela första filmen så det är dags att se dom andra (6)?
Så jag laddade ner alla filmer nu innan jag gick o la mig i sängen så att dom är klara tills imorgon! Tagga!!!
Vart fett sugen på godis när fellan la upp bild på det.... Men får väl be pappa köpa efter jobbet imorgon eftersom jag ska vara "sängliggandes" ........
Godnatt skit värld.
Bilder: 2 sista bilderna är från helgens chatroulette

 


Röstskav

Har tappat rösten och när jag väl får fram ett ord låter jag som en mus som blir stryp mellan stegen i rulltrapporna - dvs HEMSKT! Sprang iaf förbi hemmakväll på vägen hem från skolan.. Mums!!! Har feber såg jag nu också.. 38,6 inte kul! Bara den inte stiger så ligger jag bra till! Sovmorgon imorn så ska ta mig till skolan då.. Kan inte va hemma sjuk mera! Blir stressad som bara den.. Hörs sen! Tjing!


Emma va lite kåt i helgen och skrev ut det ni ser på bilden nedan att hon ville ha sex med någon i vår as skämmig super sjuka klass.. (inte sjuk på ett bra/kul sätt utan verkligen sjuk! Folk diskutera olika mangas och Harry potters på rasterna, SKÄMS UNGAR! NI ÄR SNART 18 BARRE!)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_186936827.jpg" class="image">


FML

Ligger och kollar på Wallander men ska sova nu, har varit seg o trött hela dagen, sovit några timmar också..
hatar att vara förkyld, mamma ska ringa min läkare imorgon för att kolla så att jag inte har fått halsfluss eller lunginflammation som jag har väldigt lätt att få.... Min hosta har blivit värre över dagen också, kan knappt andas när jag hostar, obehagligt!
ligger här i soffan helt påklädd med en svart stickad tröja och en tjocktröja över det, ja man skulle kunna tro att jag har feber och ja jag tror jag har det. Är helt slut.
Blir ett godnatt här, får se om det blir skola eller ej imorgon. Godnatt
brukar ni också stoppa papper i näsan när ni är förkylda? SKIT SMART, slipper gå och snyta sig 24.


Hemmakväll

Säger ba MUMS!


& så den där dagen

söndag.
vad gör man på söndagar? Jo man ligger och tänker "Vafan drack jag sådär mycket igår för?"
Jag,felicia & Jonas satt hemma hos fellan och kröka själva med skön musik och bara hade kul! Ellan var med ett tag men hon gick o la sig vid två men vi stanna uppe till halv 5..
mycket trevlig kväll!
Just nu är jag på väg och ska köpa skor med mamma.. sen blir det hem och sova eftersom jag är skit förkyld! Förut var det bara hosta och ont i halsen men nu är det även näsan... KUL! Nej..... / emma


BAKIS x2

Sitter med gänget och käkar frulle och kollar på livet är en schlager.. Underbar film!


Bloom boooom Bloom

Jäää


Before i die im gonna....


Uppdatering uppdatering

Detta är nog den som uppdaterar både sin blogg och Facebook mest! Haha men vi like u anyways


Rätt så död

Aha, Det blir nog inget fika för mig idag... Jag ska nog tillbringa min dag hemma.. Väntar just nu på att Jonas ska vakna och FYFAN! Va en liten människa kan snarka högt! Tror fan jag har tinnitus eller något sånt?! Nej men mamma och pappa har dragit hemifrån och kommer hem på söndag, så jag ska försöka ta mej hem strax skulle vilja ta en dusch och sova i en stor skön säng med massa kuddar ,....

Tog ett till hål i örat igår också . 11e hålet i örat då, fyfan.... Måste sluta! Och den här gör ont! Örat är rött och bankar men de gör de alltid när man tar hål i öronen ... Jaja vi hörs sen, tjing


Fyll

"fyllekäk" nu innan vi tar sista tåget till huvudstaden där även lördagen ska spenderas! Jonas "homeboy" har fyllt barskåpet på Kungsholmen som ska förbrukas innan söndagen är här

OBS! Inlägget skulle kommit upp igår


Fääkkke

Nu kör vi! Off to Stockholm med älskade gänget !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_186514152.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_186514153.jpg" class="image">


Det var ett jävla prat på dig

Godmorgon.
Lektionen börjar med jävla moud & hans jävla prat som aldrig tar slut & det handlar såklart om facebook..
Jävla massa prat! blir så sjukt irriterad på honom. Det här är sånt som gör att man får en dålig start på morgonen. Svenska kan han inte heller för den delen!
Killen kan inte få mycket kärlek hemma asså eller så har han väl ingen familj eftersom han är så jävla sur och pratGLAD hela jävla tiden.  Han är sur, ful, camelfösare & DRYG som fan! Men själv så sitter han med mobilen osv hela tiden! Dubbelmoral din lilla camel.

usch tack för att du förstör morgonen moud!
PEACE




Natt prat

Ska snart sova, men ligger här i sängen och tänker lite.
Jag plockade undan i rummet innan jag la mig och då ser jag min tavla som jag tjatade sönder på pappa att jag skulle få eftersom den inte direkt var billig.. (de här va kanske 4 månader sen) och jag har fortfarande inte satt upp den(?!) den bara står där... Då började jag tänka på en sak. Jag gör typ inget av det jag säger att jag ska göra, mycket prat och liten verkstad kan vi förkorta det! Skäms nästan av det här, hatar människor som är så och så är jag en själv ?! Fy skäms asså!!

jag ska ta tag i mitt liv nu fan! Säger jag att jag ska till London och leta jobb i februari så ska jag fan se till att göra det också! annars kommer det sldrig hända nåt.. Arg jag vet men och?

OCH sen kan vi klargöra en till sak, till er som tror jag att jag har attityds problem eller är störig osv så är det som Felicia sa, du förtjänar det väl förmodligen bara att jag säger det ist för att sitta tyst som alla andra :)
sååå va skönt det kändes att få de klart! :D

Aja som sagt, ta tag i livet nu! Skärpning liksom... Så vem vet kanske bokar i morgon?
Puss och godnatt på er


:(

Tror den här låten passar mig :( // tjocka emmis

Min underbara fru Karin

Nu har göran gjort ett colage här till dig karin, dom här låtarna beskriver vad jag känner för dig älskling.
Du är mitt allt. <3
(ååååå karin åååå karin)

Alltid samma visa

Usch vad jag är trött på de här
Kommer alltid i andra hand..
Kommer aldrig kunna vara lycklig
Värsta depp jag vet men känner mig just nu så jävla nere
bye

brun gammal fjorrebild men bryr mig inte


Sjuk

Jaha sjuk idag också.. De sög ju.
sitter och kollar på hem till gården och käkar fruktsallad, haha hem till gården är faktiskt bra!

Pappa ska köpa mediciner när han åker hem, för tydligen så har jag massa recept som jag kan hämta ut pga av hostan och halsen eftersom detta händer mig gaaanska ofta.. Så de är ju bra!
nu börjar hem till gården del2 så vi hörs seeeen!


Rast i hundra år

Sitter med kylie och har rast i typ 100 år.
EFtersom jag försov så ska vi självklart ha ett prov också! Hann med att göra det på typ 3min.
Eftersom de va ett prov på procent så kunde jag ingenting. Så det gick snabbt jag hann liksom..
Så efter det provet fick vi sluta och nu sitter jag och kyle här på sofforna och väntar på lunch som är 11.30. nice - neeej bara jobbigt fan.

Why red?

Why red?
Har precis målat naglarna.. De vart rött som jag nästan jämt har, rött eller chockrosa. Jag ser alltid brunare ut
Om jag har en stark färg på händer och tår . Tycker rött ser mer "sofistikerat" ut. Nu har jag lagom med träningsverk och är rätt trött, körde som sagt 40min på crosstrainern, 10 min cyklade jag så snabbt jag ba kunde, 15x3 på 3 olika redskap mage dåra, sen 45 min box med syster som vart boxningstränare förut. Va skit kul! Riktigt kul faktiskt så nu har jag och Emil bestämt att vi ska börja gymma tillsammans! Kommer dock dissa honom när jag skaffar mitt träningskort årskort på Actic, myyycket fräschare och snyggare där och då kan man dessutom köra motionssim och har tillgång till en pt läste jag , underbart! Mycket om träning nu inte alls kul att läsa om! Men men tro mig, de kommer inte bli mer av sånt! Nu ska jag försöka sova, ska ta min tablett nu så lär jag sova som en stock inom någon minut/kvart/halvtimme/timme/dygn .. Så godnatt då folket! Godnatt godnatt sov gott du med wolli wolli wolli nana niiiight goooood nana niiiight<3


Why red?

Har precis målat naglarna.. De vart rött som jag nästan jämt har, rött eller chockrosa. Jag ser alltid brunare ut
Om jag har en stark färg på händer och tår . Tycker rött ser mer "sofistikerat" ut. Nu har jag lagom med träningsverk och är rätt trött, körde som sagt 40min på crosstrainern, 10 min cyklade jag så snabbt jag ba kunde, 15x3 på 3 olika redskap mage dåra, sen 45 min box med syster som vart boxningstränare förut. Va skit kul! Riktigt kul faktiskt så nu har jag och Emil bestämt att vi ska börja gymma tillsammans! Kommer dock dissa honom när jag skaffar mitt träningskort årskort på Actic, myyycket fräschare och snyggare där och då kan man dessutom köra motionssim och har tillgång till en pt läste jag , underbart! Mycket om träning nu inte alls kul att läsa om! Men men tro mig, de kommer inte bli mer av sånt! Nu ska jag försöka sova, ska ta min tablett nu så lär jag sova som en stock inom någon minut/kvart/halvtimme/timme/dygn .. Så godnatt då folket! Godnatt godnatt sov gott du med wolli wolli wolli nana niiiight goooood nana niiiight<3


Gymmet

Är på Gymmet och tänkte få bort lite fett man har lagt på sig under åren.. Har precis kört 40min på crosstrainern och ska ut och gymma lite med Emil nu. Tjing!!

Ps jag är just nu världens redface är värre än Leo!


Go fika

Måste ner på stan ist och fika, bajs.
men jag skiter i hur jag ser ut nu!
Dagens outfit blir :
Ögon:mörka ringar runt om
Smink:inget
Mössa: gant
byxor : jeans tiger of Sweden
tröja: köpt på mode veckan i milano.


Alla dessa hål

Bara jag som tycker det är sjukt snyggt med mycke hål i öronen? Jämför med mina egna.. Sjukt snyggt, ska ta fler snart ..


Hemma

Det var mig allt en fin text min älskade vän/fru har skrivit! Blir ju nästan tårögd! Men du får vänta på en text från mig till dig tills när jag orkar hehe.. Men kan förkorta det med 5 ord.
DU ÄR BÄST BÄSTAVÄN, LOVEYOU.

Idag ligger jag hemma o är sjuk, och ja jag är faktiskt sjuk på riktigt, mina lungor tror jag lagt av eller nåt, dom skramlar och jag får ingen luft typ. FÅR KÄMPA FÖR ATT ÖVERLEVA!!
sen har jag huvudvärk som heter DUGA, och min stackars nacke gör ont
& är TRÖTT!
Hur som helst så kommer min syster snart, hon har köpt med sig fikaa, mysigt! Alltid bra att vara sjuk i min familj, alla tycker synd om en & det vet jag hur man utnyttjar!!! :D


Åh vad jag kommer sakna dej!

I söndags åkte min gudson iväg till Thailand för att stanna där i ca 1månad.. Har aldrig varit ifrån honom så länge.. Han har blivit så stor och tänk va han kommer ha växt när han är hemma igen! Åh va jag kommer sakna min bebis som kommer va nästan svart sen. Han är halv chilenare inte så konstigt kanske <3


Godmorgon

Har precis vaknat och ligger just nu i sängen, eller jag har egentligen vart uppe en stund, gjorde kaffe som tar ca 1 min att göra så ligger i sängen och dricker kaffe.. Mamma köpte igår lite nya kapslar (till kaffemaskin, ni som inte vet vad kapslar är) och smaker så idag när jag är hemma från skolan ska jag prova alla! Idag kommer jag ta det lugnt då jag inte har sovit ens 1 minut inatt pga av ett enormt kliande på kroppen.. Ja Emma har skabb och har därför smittat mej, hej L.A eksem... haha nej jag skämtar bara, Emma är så otroligt hygienisk och fräsch när de gäller hennes rum.. Puss älskling! Vad jag har förstått är de inte alla som hänger med men såhär ligger det till.. Jag och Emma har varit bästa vänner enda sen första dagen i förskolan vilket alltså blir 11 år i år. Eftersom vi hängt ihop nästan varje dag i 11 år har folk börjat kalla oss att vi är som ett gift par, våra lärare, föräldrar och random människor på fester m.m som påpekar dom det, och ja eftersom dom anser att vi är som ett gift par så tänkte vi, vad är de typiska giftparisnart11årnamnen? Jo Göran och Karin .. Och eftersom Emma alltid vart den manliga utav oss, alltså hon sjöng tillexempel alltid i låten där killen sjunger och jag tog tjejen och kan få till en riktig mansröst om hon försöker (så jävla kul!).. Så blev Emma Göran och jag får heta Karin, men! Nej vi är inte tillsammans! Vi bara hänger tillsammans 24/7, vi får alltid höra att vi sitter ihop och ja det gör vi.. Vi är som .. Ja som.. Äh! Vi är som Göran och Karin ett jävligt annorlunda par men som alltid oavsett vad finns där för varandra! Vi har liksom alltid haft samma framtidsdrömmar och alltid haft samma humor och intressen. Vi har så otroligt mycket minnen tillsammans och jag älskar den människan mest av allt, så även om Göran kan verka kaxig som många anser att hon är så är de troligtvist bara för att du förtjänar det! Men om det är någon som ska ha varenda jävla pris som finns att vinna inom humorkategorin så är det emma. Göran & Karin intar London 2012 i sommar! Älskar dej bästis!
Ja de va min kärleksförklaring till min man. Pöss


Random ??

Asså... Jaaa.. Vad finns de att säga? Så jävla r a n d o m ... haha så typiskt britter för den delen också.. Var goda att checka in denna kille, helt sjuk.. Förresten är han 95a och hans flickvän är 96 and guuess what?! Nä inte så svårt att gissa när de gäller britter va ? Jo bruden är gravid.. Ingen bil chocker där inte, enligt dom är de ju numera hela normalt.. Cp ... Arg! Jag vill ju kunna vara tillsammans stöta eller något sånt med en het ung kille utan att han ska ha barn, så otroligt avtändande på unga killar.. Sure om man liksom vill ha en het lite äldre kille, som t.ex våran idrottslärare Johannes på Uppsala i JB säger ba Come n get me.. GRRRR! Emma har ju redan utav misstag råkat förklara för Johannes att hon inte skulle ha något som helst emot att knulla med honom.. Bruden råka säga de högt när hon trott Johannes hunnit gått därifrån, men icke .. Kände att jag kom av mej lite från ämnet så varför inte ba slänga ut sig något mer random? (juste random va de jag höll på me att snacka om) jaja jag tycker iaf att den här "danny jones" (han är ingen riktig danny Jones, finns ba en... And that baby is mine! Åh imma get ya One day! (one day - lmfao, grym låt lyssna!) jag ska ha honom) ah här är iaf vad han skrev haha!

Ps kan inte sova! Måste! Ska upp om 5 timmar och 45 minuter i skrivande stund... Lät som en gammal tant, har dessutom upptäckt att mina inlägg kan bli galet långa och heeeelt random.. Spåårad! Jag är flamsig och trött okej?! (eller så har jag på något konstigt sätt lyckats fått en ovanlig bieffekt från tabletterna jag fick utskrivna idag?!) iallafall godnatt! Ät inte bajs för dä ä inte schliced! Tjing!


Sängen är skön

Ligger i sängen, somnar snart om jag ligger kvar här så tänkte att jag ska resa mig upp snart.. Måste ut till storv & prata med min tränare osv.. HAR SÅ SJUKT ONT I NACKEN SÅ JAG DÖÖÖÖÖR, gjort ont hela dagen men nu jäävlar började smärtan ta i asså.....
Kommer väl få opereras & dö på operations bordet:(
hejdå :( // Emma


Jag letar inte efter problem, problemen letar upp mig

Gaaah, jag är fast i låten
Så jävla skkööön!
Vi ska just nu hitta på  något slags slut på en "berättelse" som Jonas gett oss.. (svenska lärare)
Vill ha en paus, rökpaus ASAP!
Hörs sen Tjing!

Tyska

Jag borde ju fan nästan kunna bli tysk medborgare så jävla bra jag är på tyska... Fixa ett E = G på tyska provet idag med lyssna på de här.. (snål äcklig lärare eller vad?!) 0,5 poäng ifrån VG .. USCH ARG! Eller nej är rätt nöjd ändå med tanke på att jag inte pluggat ett skit så antar att jag är något utav en naturbegåvning alltså.. NÖJD CHEY!


Bevis på att jag och Emma should be friends for life, båda två har fått vänster framtand avkapad.. Åh hjärtegull


German

jaha, det där provet gick ju sämre än förväntat..
Inte alls dom sakerna jag tränat på..
Aja skit samma idag orkar jag inte bry mig, kanske ångrar mig nån annan dag men inte idag.
Kom till skolan vid 10, alarmet ringde inte i morse men skit samma, jobbig natt faktiskt.
Ska nog dra hem vid 2 rasten, orkar inte bry mig.
Sitter & lyssnar på Ed sheeran, mys han är alltså iaf hans acustic låtar på spotify.
Peace // Emma

It's all about you

Hej bloggen, Värdelös uppdatering idag jo tack vi vet.
Kom nyss hem efter att ha varit i stan & käkat med min älskade vän Nathalie, vi gick till storken efteråt & drack kaffe, Satt och pratade om allt verkligen.
Mår lite illa faktiskt.. vem vet, Jag kanske är magförgiftad? eller nää kanske inte..
Ligger just nu i sängen och har massa ljus tända & lyssnar på musik i hörlurarna, mysigt faktiskt!
Imorgon är det tyska prov som gäller.. Jag är så sjukt dålig på att plugga så man blir nästan rädd! Jag sa hela veckan ba; Oj shit måste plugga till provet på måndag, måste klara det!
Men NEJ såklart glömmer jag och gör annat ist, får hoppas som f*n att det går bra i morgon annars får jag väl F på hela tyska kursen.. Åå får typ ont i magen bara jag tänker på det, (eller så är det matförgiftningen hahaha)
Aja tror det blir ett godnatt här.
GOD NATT // EMMA



Söndag

som sagt söndag idag rå.. Bråkar med inprincip hela min familj så känns ju jäääätte bra verkligen, är skit arg på allt. Ligger just nu i sängen med en kaffe och käkar även fruktsallad och pluggar tyska, sämre söndag får man leta efter?
Åker nog och köper nya skor också sen eftersom mina som jag har nu ville gå och dö så dom vart trasiga.. Snygga som fan men ingen jävla kvalité på någonting nu för tiden. Usch arg. Hejdå


Så. Jävla. B A K I S !

Japp, som rubriken lyder är jag och fästmannen så in i helvete jäkla bakis att vi nästan spyr.. MEN, eftersom det är lördag och vi inte har någon lust att helt och hållet kasta bort en finfin lördag bestämde vi oss för att dra på en bio. Vi kom hit för ca 5min sen och de enda de fanns kvar att se med platser brevid varandra var Simon och ekarna.. Får se hur den är, kan ju hoppas på det bästa .. Jag kör på en nyttigare style idag med vatten och chilinötter, var så jäkla sugen på de och vattnet smakar äntligen inte blod/järn längre, då det är så det brukar smaka för mej när man är bakis. Jaja, vi hörs senare kanske, Tjing!


Bilder


Walk of shame

I morse blev det verkligen en "Walk of shame" ..
Hade så sjukt kul igår!! Helt sjukt, full och glad kan man säga. Somnade väl runt halv 7- 7 i morse och vi tog bussen vid 9 eller nåt hem .. fick typ blodstopp i benet eftersom jag fick ligga uppåt med med beneni i den minsta delen av soffan med djungelgeorge hahhaha!
Kan skriva mer imorgon om gårdagen, nu blir det äta och mysa vid TVn med min andra familj. // Emma


På bussen hem

Japp, vi kör en walk of shame idag.. När vi kommer hem ska vi sova på STÖRT! En galet rolig kväll med spårat slut! ÄLSKART! En jävligt lyckad kväll helt enkelt! Börja med förkrök hos Jonas i sunnersta, vidare till en lokalfest och därifrån till gränby från gränby till luthagen där vi sprang runt eftersom alla i lägenheterna hade fest.. Sen därifrån vid 5 hem till någon skön snubbe och sova .. Kan summerart så här.. ÄGGKASTNING OCH FLADDERMUTTA ..
Hörs senare, TJING


NU KÖR VI FÖR I HELVETE!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ÄLSKA GARVET

jAAA JAG VET ATT DET HÄR ÄR TÖNTIGT! MEN HAHAHAHAH KAN INTE SLUTA GARVA.

L.O.L

Hehehe sitter på mouds lektion och jag ska redigera bilder som "jag" har tagit och det ska vara en valfri bild, jag har dock fuskat lite och tagit ett kort på en person som jag ÖNSKAR att jag hade tagit kortet på..... Men det kommer ju aldrig han få veta hihi så ska väl dra till med att jag o fellan träffa han i London förra året, och de här är "på väg" till nån club vi skulle till hahahha.

FREDAAAAAAAAAG

Sitter just nu i skolan & taggar till ikväll! Har ju för fan inte varit full sen London & det var ju för F*N 2 veckor sedan! (känns som det var flera månader sen dock) .... Hur som helst ikväll blir det ALL IN iaf för mig & Felicia,
TAGGA!!!
Satt typ halva natten och letade sommarjobb i London, Hittade ett faktiskt. Servitris på nåt evenemang typ som håller på i 5 veckor tror jag. Ska prata med fellan, men imorgon blir det att leta ännu mer tillsammans med felicia, Kommer bli sjukt kul!
Hörs senare för har moud nu... Döda mig..

Torsdagskväll

sitter just nu i soffan och kollar på Jersey shore & njuter av en kall öl!
promenaden var skön och behövlig, var ute och gick i en timme ca, + att jag gick till Ica och köpte frukt men glömde mina underbara vantar där som jag fått av mormor :( det va nog världens skönaste vantar, synd!
Älskar verkligen Jersey shore, så sjuka människor men ändå sköna! Vill också leva sådär över en sommar haha, fett kul fellan och jag liksom! Wohoooooo!!
aja nu är det slut så ska gå och lägga mig, ganska chill dag imorgon ju. Godnatt


Filmys

Sitter i vardagsrummet med te och film med mamma, måste nog säga att jag har världens bästa mamma, världens bästa familj för den delen.. Älskar min familj så det gör ont .. Vara i London i 2månader och sommarjobba med min andra halva utan att träffa familjen kommer vara smärtsamt., men.. Då får man ta till min och emmas bästa vän = alkohol .. Sad but true , den får dig att släppa loss och vara mer social och har mer roligt.. Iallafall för oss som kan hantera den . Hörs!


seg dag

Har sovit mesta dels av dagen, var hemma från skolan för mådde inte så bra av olika anledningar.
ska ut på en promenad nu tänkte jag, ska bli skönt att gå själv faktiskt!
imorgon blir det R Ö J på lokalfest, ska även träffa min saknade vän mickis för en fika, mysigt.
kan även påpeka att jag har en jääävla träningsverk i magen från igår när familjen var på gymmet, körde ett Spinningpass och sedan gymade jag i en timme och tränade mest mage ..
Ska klä på mig nu så att jag kommer ut nångång . Puss // Emma


Tråkig torsdag

Har inte sovit ett enda skit inatt, för de här utslagen is bokstavligt talat killing me.. Vaknade imorse med en känsla av att jag mådde illa som sate.. Tog mej ig till bussen där jag klev av och fick springa hem till mormor för att lägga en pizza så min underbara mormor skjutsade sen hem mig.. Inte kul alls! Imorn är jag "ledig" då jag ska till sjukhuset och kolla upp lite saker.. Sen på kvällen ska vi på lokalfest ska bli så jävla kul.. Har inhandlat saker jag behöver till det, behöver bara något att ha på mej.. Vet inte vad än.... svårt
Hörs sen :)

MTV på Tvn all day...


Fuck this shit

mår Inge bra. Vill härifrån.
Kunde ju inte blivit ett sämre slut på kvällen. Hejdå


Vardagslyx

Fick lite pedikyr av syster idag.. Fint! Eller vad tycker ni? Helt ok ändå va? ;)

Bilder från idag


God morgon

Har varit i skolan ett tag nu, började som vanligt 8.35. Vi har precis varit ute och spelat in en "film" haha med mig och mig som huvudroller, kan bli ganska bra faktiskt! kul kommer det garanterat att bli.
Har gjort en "sommar" lista på spotify som jag sitter och lyssnar på, sjukt vad jag längtar till sommaren. kunna vara ute hur länge man känner för, det blir aldrig mörkt,varmt,träffar mycket nytt folk,dricka varje dag och självklart Öregrund! ÅÅÅÅ snälla sommar kom nu!!
Idag ska hela familjen till Actic och träna, men dock ska alla på olika pass. Själv kör man spinning, så sjukt skönt det ska bli. Sen blir det bio med emelie och pappa, mysis. Vi ska se Hamilton.
Här är en skön låt.


KEEP CALM and BE FOREVER YOUNG.

Alla borde verkligen ta vara på sin ungdom! Det är nu du kan göra vad du vill och festa varje dag utan att någon kan klaga! Så gör vad fan du känner för! Som oss! Gör vad du vill, skit i konsekvencerna en minut och gör de som faller dig in! Vanliga veckodagar behöver inte vara tråkiga och grå. KÖR FAN!

Live like its your last day in life

Hej bloggen.. Är skit nervös och kan tyvärr inte säga varför men har ont i magen bara jag tänker på det..
lite "roligare" saker nurå,
Dagen gick segt i skolan, eller as ganska segt iaf. Åkte hem, chillade framför tvn tills det var mat. Sen åkte jag till Storvreta med pappa och skulle prata med min tränare men han kom aldrig (?!?!?) Åkte tillbaka till stan, åkte hem till Emelie och myste med gustis, han va så glad! Skrattade hela tiden, han och jag tjuvåt även mackor i köket.. Gud va vi kommer ha kul när han blir äldre asså!
kom hem, tappa mobilen i marken, lackade ur, tror jag lagade mobilen, ej säker . Det var allt. haha sköna meningar där..
Ska försöka sovaa nu. Godnatt alla fina/fula/underbar/goa/rara/söta/tjocka/
Smala läsare /// Emma


Oh ma gaad

my gahd va jag saknar dig danny..
När du satt där på Gatwick och vänta på mitt flyg hem till Sverige igen
(dreams can come true) (I HOPE)
hahaha!!! vi hade lite kul på flygplatsen
MAN FÅR DRÖMMA!

Okej det här va också helt jävla sjukt!

Kirk, why da fookk havent you told us you met Professor Green?!
U BITCH!
hahah skojar.. nej men åh!
ÄLSKAR GRABBEN! och nu är vår gemensamma vän Kirk inne i brittiska BB huset...
Det går bra för honom nu.. orättvist..

De är nog menat

Yes baby Professor Green.. Det är nog menat att du och jag ska ha lite kul någongång (kasnke ännu mer?)
Felicia Helén Mejbert
PS: som det står på omslaget där uppe, han ska alltså vara en i mina "collections" ;)

Facebook time

Jaha klockan är strax 12.35 vilket innebär att det är dax för dagens andra och sista lektion på 3h, underbart!
Sitter just nu i klassrummet och väntar på en av de bästa svenska lärarna någonsin (?) Jonas.. helt galet bra.. rolig är han också dessutom! Så inte så jobbigt ändå. Sitter och fixar lite playlist på spoootiifyy och sitter vid fb och uppdaterar bloggfan! Trevligt va? mhh..
Nej vad vill ni veta? Dom bästa brittiska artisterna? Låtarna som är mest spelade på min mobil ? Går de att kolla?
Aja..
Brittiska artister & Låtar bäst just nu:
1. Professor Green - Jungle eller Read all about it
2. Olly Murs - In case you didn´t know
3. The Kooks - MGMT cover Kids
4. Ed Sheeran - Little Lady
5. N-dubz Dappy - Spaceship
6. Taio Cruz - Hangover ( ja den är fortf fett nice)
7. Example - Last one standing
8.  Adele - Rolling in the deep (club house remix)
9. Tinie Tempah - Written in the stars (ja den är nog den bästa han gjort)
10. Devlin - Runaway
(11. Conor Maynard - Angel cover)
Hetkille.com

Olly murs live!

Yees ni läste rätt! hörde Olly Murs på capital fm (brittisk radiokanal som går att ladda hem i appstore) i morse! lyckaaaaaaaa
Ska ha Svenska snart, tråkigt. Måste säga att jag har så sjukt stor lust att hoppa av skolan och jobba i london ett år ist, så kan jag börja 2an när dom andra börjar 3an, men vafan vill ju självklart ta studenten med min bästavän men ändå.. Sjukt skoltröött.
Inget intressant att säga, hejdå
Eller juste, har hamnat i min "brunnet" depprition igen, men snart så..

Väntar

Sitter på närakuten hemma i Uppsala och väntar på att det ska bli min tur. Bara en person före mig så det här ska nog gå väldigt snabbt! Ovanligt? Ja! Men sjukt skönt då jag inte kommer missa någonting i skolan. Vi ska nämligen öva på livräddning på idrotten idag och sen ha svenska .. Veckan efter den här ska vi ha prov på att rädda en människa (haha) så skulle va bra om jag var med.. Men what to do? Nu är det min tur! Vi hörs!

Det är rätt mysigt här i väntrummet faktiskt, vitt lite mörkt fint = myzigt! Wish me luck! Pöss


Uppsala City- like a baaaws

Jaha då var denna sega måndag avslutad. Började dagen med att försova mig, kom till skolan ca 40 min senare än vanligt.. (pappas fel dock).  Dagen bjöd på entrepenörskap på morgonen och sedan tyska på eftermiddagen, sjukt hur tråkigt tyska är! plus att vi har prov nästa vecka..
Sedan kom jag hem, hann äta lite fil innan axel skickade mail på fb och fråga om jag skulle med på en latte med honom, GRATIS. omg jag ba asså shiiet gratis är godare så jag skyndade mig ner till stan och vi satt på linné cafe o mådde bra och pratade på som vanligt. Sedan kände vi att det var dags för en rundtur runt uppsala, det va nice det med, lite motion, lite upptäcksfärd och fina/fula bilder också.
Åkte hem efter "rundturen" & pappa hämtade upp mig nästan direkt, vi åkte tillsammans hem till mamma, skyndade mig att plocka på mig lite saker och sedan åkte vi runt så att jag kunde köra ett tag, kanske körde 40 min eller så.
Nu sitter jag här och ska snart duscha, ska bli slajst!
GodNatt.
Ännu en underbar låt av min favvo. / Emma

Underbara låtar

Alla har väl vid det här laget förstått hur mycket vi älskar Storbritannien ?
Självklart också deras musik, so .. here you´ve lot got another one

What more to say? Ed Sheeran - Ginger Genius

The Kooks <3
Olly Murs - Hur jäkla gullig kan man va?!?

Måndag morgon

Måndag morgon och sitter återigen svintrött vid skolbänken (snarare bord eftersom vi inte har bänkar här på min otrooligt flotta skola)
Vanligtvist vid den här tiden ligger man fortfarande och sover. Jävla idioter som tar bort sovmorgon och sätter in en lektion med entrepernörskap.. KUL!
Visst entrepernörskap är väl kul, lite utav en kurs som faktiskt har något med att göra om det jag faktiskt är intresserad av att göra i framtiden MEN, självklart har vi en lärare som är ut sagt kass på svneska m.m usch!
Just nu ska vi sitta och leta runt bland vad entreprenörskap innebör SUPER KJULIT!
hörs sen!
Gammal bild på Göran & Karin <3

seg söndag

Hej alla bakis folk.
Hoppas ni hade grymt kul igår! var faktiskt ganska skönt att vara barnvakt, isa somnade Vid 12, kom hem vid 4.. så vi satt uppe och drack kaffe,pratade,lyssnade på myslåtar. man blir sjukt taaggad på att bo själv och bara mysa varje dag typ haha..
Ska förmodligen boka tid hos frissan den här veckan, vet exakt vad Jg vill ha för färg, det som på bilden där nere, så sjukt snyggt!!
aja idag ska jag chilla med pappa, vi går nog ut och äter ikväll om vi orkar annars blire väl en snabb ikea. Ska även prata om sommarjobbet i London<3 // Emma


Trötta, fulla och allmänt sköna brudar

OBS bilderna/bilden skulle kommit upp runt 3 igår natt men as usual så funkar ju inte blogg.se appen ;)


Singstar,barnvakt&chill

Är barnvakter ikväll, kul faktiskt haha sitter och kämpar på Singstar .. Har vunnit mest hihi.
blir väl kvar här till runt 3-4 inatt.
höres senare. Hoppas ni får en underbar lördagkväll! kröka lite för oss också!


OBS

ska härmed starta bloggbråk med Jonas Springboy.blogg.se

Friday

Nu blire förkröök


Lite låtar

Här får ni lite låtar så ni förstår varför man älskar den brittiska dialekten som är så GALET upphetsande!
HAHA mums! känner ett pirr där nere när man lyssnar! (a)
HAHAHA okej den här sista va ett skämt! Lite rolig bara eftersom jag och Emma va och träffade massa i Stevenage - London i Mars.

Enjoy! ;)

Fredag

Tjena bloggeeen
Idag blire lugn fredag, där ljög jag.
Skulle egentligen på en fest idag jag och emma, uppskrivna på listan med 300 andra personer.
Får se hur vi gör. Idag kommer Idil hem till mej och Emma och ska mysa och prata lite. LÄNGESEN vi sågs. Bajsungen har vart runt i USA i hur länge som helst!

random bilder från 2012!
Sista bilden är från när vi tog bilen och handla.. Var ju så in i helvete kallt! Så vi satte oss i bilen och körde till kvantum!

Godnatt

ligger tidigt i sängen ikväll, eller kl 11 ganska tidigt iaf..
lite bilder från dagen bjuder jag på,

Nattinatt. puss /// Emma


JB

godmorgon typ, somnade sent igår IGEN. Inte bra för vi orkar knappt gå upp på morgonen, tror jag stod och sov när jag sminkade mig imorse eftersom jag missade att ta mascara på underfransarna, och det glömmer jag aldrig! illa...
Skit trött dag i skolan idag asså... vill bara hem och sova! Och idag är Det även mössa dagen för mig och Felicia, ingen av oss palla fixa håret imorse så blev mössa.
oj så tråkigt inlägg men aja nångång måste dom också va med.


Torsdag

Idag är de torsdag, näst sista dagen i skolan skönt!! När klockan ringde imorse dog jag halvt.. Fyfan! Nä nu ska vi äta frulle sen till skolan för att ha extramatte tjing!


Dance with me tonight

Får hoppas att man drömmer bra drömmar inatt, den här låten kan ju få va med i drömmen, haha helt kär i olly murs låtar alltså!!
Fellan & jag har lagat mat ikväll eller mat o mat vettefan, men omelett vart det och mozzarella sallad, sjukt gott faktiskt! Har även tjuvkört pappas bil ikväll hihi busigt men skönt att ba DUNKA musik, rekommenderas starkt! mycket bättre konsentrations förmåga, på riktigt!!
aja nu ska vi försöka sova, inlägg i morgonbitti är standard! Puss sovgott våra 3000 underbara läsare


se & lär


Motto

Detta är fan mitt motto i livet!
Bilden gjorde jag nyss i väntan på att ha ett samtal med min engelska lärare..

Olly Murs & lite till

Godmorgon.
Är på lite bättre morgonhumör nu. Bor som sagt hemma hos min pappa själv med felicia den här veckan, eftersom min kära papi är utomlands och jobbar, så blev väldigt mycket prat & skratt igår kväll! Mycket prat bestod av min resa till London och när jag träffade den saknade underbara killen George Som jag inte träffats sen sommaren 2010!
Vill tillbaka och leva som den kvällen varje dag! urgullig är han verkligen, vi började med att träffas på Viktoria Station, åkte tunnelbana till en club/bar, han bjöd på alla drinkar under hela kvällen, och om vi säger såhär Det blev inte liteee drinkar&shots den kvällen..
Sen tog vi tunnelbanan igen till Londoneye och Bigben, gick runt där och myste lite. Sen var det dags att bli lite fulla, så vi drog till camden town(bara barer och clubar där) gick in på olika ställen och beställde shot efter shot, drink efter drink, sen var det fullt drag på en club så vi ville dra in dit, vakten ville inte släppa in oss och vi fattade verkligen inte varför men george fick in oss på nåt sett tror jag, haha ingen av oss kom ihåg hur vi kom in men aja vi förstod när vi va inne varför vakten inte ville släppa in oss hahahaha hade nämligen kommit in på en gayclub.. Men ett gott skratt vart det iaf & lite andra saker.. Vi tog en drink sen drog vi. fulla & glada, gick runt och sjöng olly murs ahah.
Sen var det dags att dra oss till MITT hotell där mamma och emelie var.. Fastnade i en park på vägen också haha, Fick in george på hotellet iaf, mamma var inte glad att jag hade dragit med han till hotellet om vi säger så men vafan kl var halv 3 på natten liksom.. Mamma&Emelie sov i en säng och George och jag i den andra... Som tur var så var det två olika rum haha!
När vi vaknade(kan ju säga att det var ju liteee som en dröm att vakna upp brevid en brittisk kille, plus poäng att det var just han dårå haha) så gick vi & käkade frulle på donken innan vi skildes åt..
UNDERBAR kväll & natt. Killen vet verkligen hur man får en tjej helt lycklig. /peaceout EMMA



Zzzzz

Godmorgon bloggfan!
Känner lite smått att jag nästan fortfarande sover.. Så det är anledningen till att jag ser förjävlig ut idag! Ska handla efter skolan .. Måste ha hem lite saker till kylskåpet .. Behövs även lite vin m.m, är ju trots allt lill-lördag! Pusss
Ps: today, coffees ma bästfränd!


Dö jävla skola

Man kan faktiskt inte börja skolan vid 8.30 första dagen efter man har haft lov i 3 veckor! Vi somnade 3 i natt, KUL. Yey 3h sömn ba!!!
hejdå. //////////://// Emma!
skulle inte banga på en sån här goding....


En tiill

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Ja eller hur. Hål som Hål
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
okej, glömde min tändare döööör <3
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Happy x-mas baby
From London Crew, Adam
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej Gullan :* Vad görs ikv?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Skämtaru?! Vi ska kröka ikväll!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Fan får flipp på dej unge! Felix B ska ha massa fester nösta vecka vi måste GÅ!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Okej Godnatt :* 
8. Vad vill du höra mest av allt?
Shoo baby, vill du träffa mig imorgon innan jag FUCKING ÅKER!
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Fest hos Jakob, kom om ni vill
10. Din romantiska replik?
Ditt bankkort visa är nu på väg till dig. Du aktiverar enkelt i internettjänsten eller via Telesvar. MVH. Handelsbanken
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Är det kul? <3


2012

ja 2011 är ju slut så heres a list of vad man har åstadskommit och gjort under året.

druckit alkohol? - YES OFCOURSE! Det vårt liv går ut på typ ?  
rökt vatten pipa? - Jajamen 
däckat?  - Inte vad jag kan minnas
fått minneslucka? - Troligtvist
varit kär? - Ja
älskat / älskar någon av motsatta kön? - Ja
fått ett sugmärke? - Oh yes (gräsligt, något utav de fulaste jag vet)
gjort ett sugmärke? - Jäman
haft oskyddad sex? - Japp
haft ett förhållande i över en månad? - Nope 
kysst en främling? - Ja
strulat med någon av samma kön? - Ja
strulat med någon av motsatt kön? - Ja 
sovit i samma säng med någon av samma kön? - Japp, will do it tonight 
sovit i samma säng med någon av motsatt kön? - Det med
lekt med någons känslor? - Kanske lite
gråtit dig till sömns? - Sorgligt nog ja.. Saknat London fööör mycket
vaknat av att jag gråter? - Nej
skrikit ord som hora/slampa till nån? - Ohh ja haha! (äckliga Enköpings horor :) )
slagit till någon? - JAJAMEN
blivit slagen? - Ja
lärt känna över 10 nya människor? - Ja
åkt skidor? - Nej jag HATAR allt med snö 
åkt på solsemester? - Yes Thailand och Sunny Beach! Parteey
badat i havet ? - Yes
haft snöbollskrig? - Nej jag går i ide på vintern
tittat på en hel fotbollsmatch - Sverige <3
inte sovit på en hel natt? - Japp, sleep all day party all night! (mitt motto i livet)
varit på sjukhuset? - Ja
sovit över 12 timmar? - Varje dag på lovet fan
sett en film mer än 10 ggr? - Just go with it & Hot fuzz (påminner mej om hur sköna britter är)
fått IG/F? - På extramatten :( skäms faktiskt över det, vet att jag kan bättre!
åkt buss i över 10 timmar? - Thailand, Hua Hin - Khao Lak
vart ute en hel natt? - Självklart
har blivit tagen av polisen - Ja, London 2011
svikit en vän - Tror/Hoppas jag inte. Mina vänner är allt, men Göran är ju självklart den bästa min man sviker jag aldrig <3


Fotbad, Shottar och Onepice

jaha då äre tisdag vilket innebär att de är krök! Hemma hos Emma! Som vanligt... Syrran sitter i fotbadet drar en fet bira och Jag och Emma laddar upp eftersom vi precis anlänt i Götdeborg.. En läsarträff kommer tyvärr inte att ske men tack för alla förfrågningar.. den kommer säkert ske senare i år. Emma har precis kommit hem från London där hon har pökat på utav ba faaa-aan.. KUK (KUL! Nä nu ska jag dra en till bira i Onepiecen och köra en Roxanne .. Hare gött folk!
                     
Göteborg


Film

Sitter med familjen i soffan och glor på film.. Skulle egentligen dragit på en fest idag,. Förkrök efterfest you name it.. Men ah kanske kan få skjuts dit senare OM jag pallar.. Vart en rätt hård/sen kväll i Sthlm igår ..
Hörs senare posseeen


I huvudstaden

Är hos farfar i huvudstaden, hockey spel står på schemat!
Farfars lag heter tydligen Roffes koskenkorva (en sprit) och om de "mot förmodan" skulle förlora är de troligtvist för att hans gubbar jämt går på krogen.. Det är farfars ursäkt iallafall..


The Heart Never Lies

True story, true story! (brittisk dialekt)
tänkte ba visa mitt hår som är färgat. Ganska nöjd faktiskt, skulle försöka slinga blont men blev KATASTROF så färjade tillbaka till brunt, finare ljusare brunt, nöjd faktiskt, ser ganska naturligt ut. Puss hörs senare


Ive got a confession to make..

jag har typ heelt och hållet glömt bort bloggen.. Meeen nu är jag på g igen.. Tror jag..
Dagen har tillbringats nere på stan med syster .. Hade precis fått in pengar hade ca 2 tusen på kontot efter 2h på stan har jag 36 kr kvar.. Åh hej shopaholic typ... Skäms, arg, besviken, lycklig och glad på samma gång.. JAG HATAR DEJ SÅ MYCKET ATT JAG ÄLSKAR DEJ! så nu har jag bestämt mej.. Det är en skilsmässa på gång.. Kära Hennes&Maurits ta bort alla era assnygga plagg eller höj proverna något redlöst så jag kan hålla fingrarna i styr.. JAG ÄLSKAR H&M! Skulle linne gå där i ca 14timmar i sträck bara kolla och prova allt.. Önskar mej typ 180003762000 kr i presentkort på hm när jag fyller år! Synd ba att de är ca 5 mån kvar..
Köpte iaf skjorta,tröja, 2t-shirtar och ett par vanliga svarta jeans från h&m .. De Jeansen är typ perfekta, de går sönder rätt fort men de är fett najsiga iaf ..

Just nu sitter jag iaf med syster i soffan och kollar på en utav världens bästa filmer nämligen Cast away.. Underbar film fin bra och ja you namn it..
Såg nyss att vår kända brittiska vän K (börjar med lite kissiestyle här med att hålla namnet hemligt) ska nu in i bigbrother huset.. K IF YOU READ THIS, I HOPE YOULL CHEAT PN YOU CHICKEN HEN TO GIRLFRIEND WITH SOMEONE! AND BTW.. WIN THIS MADDAFAKKIN TING MAN!

Imorn ska jag till Stockholm för att hälsa på släkten, ska även köra hela vägen dit.. Spännande va?? Mmm verkligen .. Nä nu har jag skrivit ett lång inlägg här, lovar att uppdatera mera snart, typ imorn .. Hörs då! KRAM


Morgonkvisten

Godmorgon alla jävla pigga människor.
är lite smått arg sådär, hade ställt kl på 11 eftersom jag ska till tandläkaren typ kvart i 12 tror jag det va men hade råkat sätta på FEL alarm, KUL! Nej, så den ringde vid 10..
Idag ska jag sitta i jävla sekitariatet med Linn, kolla tiden nurå 3-11!!!!!!!
Döda mig långsamt, jag som har slutat måste sitta där, tjänar ju inte ett sk*t på det!!
Arg dag, verkligen.
bild: Jag och frugan


Mamma bjuder

Har fastnat i den där jävla mange bjuder, om jag inte går och sjunger den så går jag och nynnar på den.. OTROLIGT drygt eftersom låten är dryg haha.
Hur som helst så har jag färgat mitt hår blont haha den här gången på riktigt och ssatt till halv 2 igår natt och färga osv, Det vart bajsfult så fick gå runt med mössa hela dagen idag på stan med syster, not fucking ok såg ut som jag precis kommit ut från nån strålbehandling för cancer! Nu sitter bruna färgen i och ska snart gå och skölja ur den, men mamma lovade att jag skulle få gå till frissan och färga efter london så att jag får snygg blond till sommaren, HELT OK.
Mamma bjuder även på en londonresa på lördag morgon med emelie. Helt okej det med.
Har inte visat några bilder från nyår right(?!) Men det kommer, Felicia har mest bilder tror jag, men eftersom att frugan skiter i bloggen verkar det som så får väl (som vanligt) göran göra allt själv.
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
// EMMA

2012

1. Killar som klätt sig stiligt på nyår. Stort plus!
2. 2012, känns som ett bra år! Utomlands med bästa i sommar & festa sönder!
3. Min Yaman lista på spotify, stört sköna reggaelåtar.
4. Fellans och mitt fyllekäk på nyår, helt jävla underbart!
5. Taggar redan fest i slutet av maj, älskar folk som blir +20, stört sköna fester dåju.
6. Sist men inte minst måste jag hissa att jag var inlåtst i forumgallerian kl 22 ikväll haha! Jobbade och vakterna hade glömt att dom inte skulle låsa, så fick sitta där inne i 20 min och vänta, ganska mys faktiskt.

 

1. Usch måste rådissa människor som blir helt förendrade beroende på vem dom är med.

2. Brunetter.. Sorry men sant, jag tycker blont hår är så sjukt mycket snyggare! frächt med mycket blonda slingor så det ser naturligt ut.

3. Lantisar, Usch aldrig mer "lantis" fester.. Dom är kul ibland men fuckno aldrig mer, mitt nyårslöfte.


RSS 2.0