Sometimes

Vart trött på livet helt plötsligt, allt suger. Mitt liv suger.så jävla missnöjd och de blir fan värre varje dag. Ingenting går rätt för mig. Har legat i sängen sen 9.. Hoppas nån mördare kommer och hälsar på inatt. Hejdå.
/ Emma


Mys på högsta volym

Mys onsdag hos Emma med nybakta chokladmuffins och gott te :)


Som vanligt.

Som vanligt så har jag oturen med mig.
Var på sjukhuset idag, kollade nacken.. Dom skulle gjort en operation på mig redan när jag gjorde illa mig(2009).. Så dom har gjort fel, stabilt. Men får väl tänka positivt antar jag?
mer försäkrings pengar till moi!
Har precis haft Engelska redovisningen, såklaaaart va min grupp först ut! sämst. Men aja det gick bra för mig(tror jag) Trodde det skulle gå sämre eftersom jag inte var klar..
Som sagt pratade ju om Professor Green bl.a, OMG va snygg han är i sin nya video!!
Den här killen ska bli min asså, han är dock 28 barre men hallå liksom? det är inte äns mycket om man tänker efter, zacke i umeå var ju 26 hehehehehee.
Här är videon.
MUUUUUUUUUUMS // EMMA

Is it just me?

Bara jag som tycker att Mogi skaffat sig en riktigt ful och tantig stil på senaste ?
Bara för att hon tjänar mycket mer pengar så behöver man väl förfan inte skaffa sig en tantig stil?
Mycket bättre förr!

Nu


Fyllesnack

Hittade denna bild på Jonas blogg - http://springboy.blogg.se/
Så jävla sant! Fan alltså borde finnas alkolås på mobiler när man är packa
d och bara ska slänga iväg ett "trevligt" sms!
Någon som känner igen det här?

kan man få nog utav kläder?

Nej det kan man verkligen inte!
Älskar kläder och skor, finns inget bättre!
Sitter just nu inne på nastygal.com och forever21.com, planerar att shoppa häcken av mig i New York.
Bara ca 45 dagar kvar, rätt långt kvar men ändå, så underbart! Men om jag ska vara brutalt ärlig så lockar London ännu mer, om jag var tvungen att välja mellan att vara i New York en vecka och shoppa huur mycke jag vill spendera hur mycke cash på kläder osv som helst eller att åka till "lilla" London för mina egna pengar bo hos någon av de härliga britter vi känner och bara umgås så är mitt val enkelt! LONDON!
Professor Green är ju ett måste.. Har nyligen gjort en lista av de jag måste va med innan jag dör och kan ju meddela att 1a på den listan står ju Green! åh hej snygginnng liksom!
Nej nu ska jag fortsätta skriva lite och plugga in mitt engelska tal jag ska ha idag för vårt "Dinner party" redovisning.. Susanne har t.o.m dukar vääärsta finbordet med tallrikar duk ljus glitter på bordet  jag menar hej överdrivarn.. Hon har även skrivit ut bilder på dom vi ska ha vår "middag" med så har Danny vid mitt bord.. HAN SKA SITTA BREVID MIG! hihi! läckerbit sockertopp osv osv..
Jag och Jonis från i lördags <3
Ignorera mitt flygande "svall"

Sant?


2 dagar

2 dagar kvar till AVICII!
måste faktiskt erkänna att jag är inte så taggad haha..
Aja, blir väl kanske det på fredag!
Just nu sitter vi på "mentorspass" vi gör absolut ingenting, så därför ska jag skriva klart min engelska som vi ska ha föredrag om idag, Jag ska prata om Olly murs, Professor Green,Oprah Winfrey och Felicia haha.
Nej nu måste jag skriva vidare. hejhej

en kaffe nu skulle ju inte sitta fel..

Trött brud

Är bara sådär lagom jäkla trött idag! Håller på och sommar om och om igen! Men men de är en viktig dag idag, engelska test kan man säga.. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja röra mig mot bussen i vårjacka! Blev bara sådär lagom lökigt igår på bussen hem när solen steker på och bussens element sprutar ut 27gradig varmluft mm skönT! Nej nu måste jag springa! Hörs senare idag! /Felicia


Sovit för länge

Hej hej!
Blivit lite dåligt med uppdateringen idag då vi haft lektioner som blivit "korta" på något sätt eller inte alls behövt använda datorn. Har just nu ganska precis vaknat och ska snart dra ut hårförlängningen men först fixa med lite plugg som måste fixas! Ska nämligen skriva tal på svenskan som ska vara klart tills nästa vecka tänkte skriva om tsunamin som jag var med i i Thailand blir nog bra! Sen ska jag även läsa igenom mitt s.k. "Dinner party" projekt som vi ska ha på engelskan imorn. Otrooligt onödigt och tråkigt enligt mig men så är det ju alltid med vår kära Susanne a.k.a engelskaläraren. Hon har så jävla tråkiga uppgifter så jag spy!
Nej nu ska jag börja köra igång!

Curling

Godmorgon, eller vad man nu ska säga.
Mötte felicia på stationen vid kvart över åtta, hoppade på 22an vilket var dumt gjort eftersom den gick sönder när alla hade gått på haha.. Den startade dock efter 10 min typ.
Vi åkte till stenhagen till nån curlinghall. SÅ JÄVLA TRÅKIGT.
man halkade osv, inteeeee kul.
Ska välja våra val nu, tror det blir text-kommunikation för mig och felicia eftersom vi går sam programmet.
HBH
bilder från lovet.

Arg.

Juste, någon idiot som bor i samma hus som mig har satt upp en lapp vid hissen, att de festas osv för mycket på helgerna, borrmaskiner låter för mycket ,möbler flyttas. OCH SEN HAR HON ÄVEN SKRIVIT att hennes hundar skäller av detta och att hon kan inte sova då.....
AAAAAAARG. Så Jag har precis skrivit en lapp tillbaka som jag ska sätta upp imorgon bitti! Kärring jävel. Fy så skönt det ska bli att flytta!!!
GODNATT! // Emma


skönT

Som sagt, idag blev det en fika med våran saknade vän idil.
Åkte sen hem och sen åkte jag o kötta på gymmet i en timme ca, sen var jag ute och övningskörde i ca 1,5h med pappa, haha han älskar typ att åka bil verkar det som, men vi handlade lite mat osv också så inte så konstigt att vi var borta i ca 1,5h.
Imorgon skulle jag egentligen till läkaren på akademiska vid 10, men vart flyttat till på onsdag.
så imorgon blir det curling på idrotten!
Natti natt // EMMA



Födelsedagsfika

Idag blev det en något försenad födelsedags fika med Idil. Satt på ett café drack lite kaffe och gav presenter.. Den underbara kvinnan har ju även vet i USA i ca 1månad och självklart så snäll som hon är har hon köpt presenter åt mig och emma.. Fick varsin bodyspray från Victoria secrets som luktar super gott! Är själv hemma atm då alla i min familj är hurtigbullar och är iväg och tränar.. Själv har man goffat en halv biskvi men funderar på att dra ner till gymmet faktiskt.. Är rätt sugen på lite spinning! Har inte så mycket mer att säga för tillfället så vi hörs senare ikväll! Tjing! / Felicia


Najs näsa utan smink


KOMMER DÖ IMORGON men ska till skolan iaf, DUKTIG!!


Det löser sig

Imorgon börjar skolan igen.. Skönt på ett sätt men ändå inte, hade gärna haft en till veckas lov!
Sitter just nu och kollar på melodifestivalen repris, Danny hade ju skönt uppträdande!
Har även sjuuuuuukt ont i min näsa!! Ni förstår inte :( kommer ju vara så otroligt snygg i morgon.. NAAAT!
Sovmorgon till halv1 imorgon, NAAAAJS!
FRUGAN; GLÖM FÖR FAN INTE MÖSSAN!!!!!!!!!!!!!!! Om du glömmer så kastar jag din dator åt helvete! Och begär skilsmässa!
Puss godnatt// Emma

Dom tog det sista fyllot.. - dock finns ju vi kvar!

De har vart ett händelserikt lov med alldeles för mycket alkohol! Synd att skolan kör igång imorn igen men så är det! Tur att skolan börjar med en sovmorgon fram till klockan 12.35. Inte helt fel! På tisdag ska jag till actic och köpa gymkort. Fan va skönt! Årskort på actic typ stans fräschaste gym, love it! Nu blire duschen sen sova tror jag, riktigt sliten tjej alltså! Hörs senare kanske! Puss /Felicia


Sthlm city baby

Hej på er!
Sitter på tåget på väg hem från Sthlm nu..
Jaha kvällen igår då, ja ni... Om jag säger såhär de blev jävligt mycket igår! Mådde inte bra... Vilket gav sina resultat haha...... En Faceplant på odenplan, svullen näsa och en blåtira...
och lite gamla matrester hahhaha....
Träffade jävligt sköna och roliga människor igår, vi ska till dom på lite krök osv när dom flyttar in i deras lägenhet i april! Kul!
Jaha och hur mår man idag då? Jo vi mår skit! Så det blir hem och sova och fräscha upp sig lite med en dusch!
Vi hörs senare, puss
Hoppas ni hade en bra lördag!


Nej nu nåt jag inte braa!

HAHA! Nu är vi äntligen hemma hos min farbror där vi tänker decka gärnet! Emma "nåt" alderrig mer.. (direkt översatt till nykter svenska = nej nu mår jag inte bra, aldrig mer alkohol..)
Kvällen spenderades med 9 bögar och mej och emma, kul var det! Fan va härliga människor.. Mamman i mig är lite smått oroad över min och Emmas baby boy Jonas.. Sitter och ringer honom 24/7 men jag hoppas att allt är ok! Det har han sagt att det är iaf! Han drog vidare på ett äckligt fet jävla solna.. Han hitta också ett ragg som är 96 och suuuper gay vi vet att dom kommer ha kul inatt (med andra ord just nu, då klockan börjar närma sig halv 6! Hoppas han har kul! Själv får man sitta och torka mannen i mitt livs spyor mmm! PERFEKT SLUT PÅ LOVET..! Puss hbh = Hare Bra Hej! / felicia


Hot i Sthlm

Im feeling hot hot hot

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_191187026.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_191187026.jpg" class="image">


Grädddeeeee


At the globe


Waiting

Väntar på la familia som är på Ica och handlar gosaker till ikväll då jag troligtvist kommer stanna hemma.. Imorn däremot bär de av till Stockholm på krök hemma hos Jonas kompis Daniel, där ska det tydligen bjudas på vin till middagen tackar inte nej till det direkt.. Får se hur det blir då min plånbok har fått lidit rejält den här månaden! Får pengar imorn men har ingen större lust att kasta iväg dom det första jag gör då jag snart ska till new york, sen London med syster och Thailand i vinter.. Känner att jag måste börja spara lite granna! Jobbigt!
Var och shoppa med mamma på stan igår innan jag drog iväg till Jonas. Fick en massa fina saker bl.a. En ny jacka och en bikini.. Im a sucker for bikinis har 30 st just nu, nöjd chey!
Hörs senare pöss!
Bild på min lilla bebis i thailand som jag älskar enormt mycket! Seeaaanie <3


Dåligt Dåligt Dåligt

Fan skärpning till oss, Otroligt dålig uppdatering. Men vi får tänka att det är ju faktiskt lov och då orkar man inte sätta sig vid datorn direkt, eftersom blogg.se appen inte funkar så ofta!
Hur som helst, snabb prat om veckan nurå;
Måndag: mys krök med vännerna, spel vin osv
Tisdag: Krök hos mig.
Onsdag: Åkte hem till Felicia och chillade där hela dagen/kvällen.
Torsdag: Middag med familjen sedan åkte vi till jonas(jag&felicia)spelade spel och goffa lite, sedan vart det att supa lite, standard.
Fredag: Vaknade upp runt 12 hemma hos jonas, käkade frukost. åkte hem runt halv2.
Sitter just nu i soffan och kollar på film och käkar fruktsallad. Får se vad som händer ikväll, just nu är jag ganska seg och trött men aja blir nog att festa ikväll.
byebye
Bilder från veckan kommer senare, har inte lagt in dom än.



bild på mig och irfan på maskeraden i höstas.


shine A light

Sitter just nu hemma hos min syster. Familjen ska komma hit på middag, är på dåligt humör, kom från ingenstans men aja vill hem egentligen, ikväll kanske de blir att träffa Jonas och Felicia hemma hos någon. Bara mysa liksom, puss heeeeeej


Dag 4

Hej på er, idag är det dag 4 på lovet. Började lovet bra igår genom att lite folk kom hem till mig, spela spel (med andra ord) drack osv. bra kväll faktiskt.
I tisdags styrdes det hemma hos mig, kom lite folk alla vart fulla och glada mycket skratt också hahaha.
Dom flesta drog vid 5 på morgonen, sen var det jag,Jonas,Linn och felicia kvar, då blev det kladdkaka bak vid halv 6 på morgonen, de va såå hääär gott! Somnade i soffan runt 7.
dagen efter dvs igår mådde jag inte bra hehe men de va det värt!

 


Movietime

Mys med film, ostbågar och godis när man är så jävla bakis..


Dead

Är så äckligt jävla död just nu.. Festat måndag tisdag och de har gått åt en del alkohol.. Igår var det ändå värst.. Linn jag och Emma somnade runt 7 imorse gick upp elva för att plocka äckliga fimpar på bakgården som grannen hade klagat på.. Ursäkta att snön blev lite brun gul av deras fimpar.. Ska genast gå och fixa din mardrömska utsikt! ÄCKELFINSKAKÄRRING! Nu sitter jag och väntar på att Göran ska komma och äta.. Sen ska vi upp till Ica solen för lite goff som vi ska äta ikväll! Mumsigt! Hörs sen/ död Felicia is checking out


FRÅGOR TACK!


Were just about to get tid party started!


Missförstånd missförstånd

Det har blivit lite missförstånd! Krök med syrran blir de imorn krök med världens skönaste häng blir det idag istället! Men supa utav av bara helvete blir det! Jonas - springboy.blogg.se Cassandra - kasandragronlund.blogg.se och Nathalie - kan ej hennes blögg om hon ens har någon haha! hörs sen!


Sexiga idrottsläraren Johannes syns jävligt suddigt på 3 utav bilderna i bakgrunden!


What an arsehooole

Lite smått förbannad och skit sur sådär! Men de löser sig!
Har precis tagit en as skön dusch ska måla naglarna och kolla på någon film nu tänkte jag så håret och naglarna torkar, ska sen iväg till Emma för lite högtidsfirande, min packning kommer bestå av alkohol! Ska bli packad ikväll då jag inte druckit ett enda skit eller jo ETT glas vitt i lördags.. Kul?! De är sportlov i Uppsala just nu så det är helt ok! Inte för att vi egentligen bryr oss om det är lov eller inte.. Men ikväll blir de supa och deep girltalk med vin och cigaretter med Emma och min syster.. Behöver prata ut lite känner jag! Är så enormt besviken och ledsen men nu lägger jag det här rövhålet bakom mig! Usch att man ens särade på benen men vafan skit samma.. Haha! Nu ska jag gå och packa hörs senare! Puss! /Felicia


Söderberg styr

Gjorde klart ergonomi uppgiften, får inte jag högre än c på den här skiten lackar jag, har gått in på minsta lilla jävla detalj.. Aja hoppas på högt!
Felicia har sugit på att uppdatera märker jag.. Men det får hon ta igen imorgon!
Imorgon åker mamma bort och är borta tills på onsdag kväll/natt, sköööönt !!
Det innebär att Söderberg styr högtid! Får se vilken de blir dock eftersom vi knappt har några köttbullar kvar hemma meeen de återstår att se imorgon :) ska även försöka hinna med att gymma nån timme imorgon.
just nu ligger jag i sängen och försöker hålla mig vaken till kl 1 för då börjar nåt spökprogram hihihi.
Godnatt på er// Emma


FRÅGESTUNDEN

HALLÅÅÅÅ.
FRÅGA FRÅGA FRÅGA.
ÄR VÄL INTE SÅ SVÅRT ATT LÄMNA EN LITEN FRÅGA!
PUSS


Duktig

Var och köpte gymkort med papi idag sen mötte jag nathalie på actic i stan dvs centralbadet, vi kötta i ca 1h och 15 min, Skönt!
Just nu sitter jag i köket med skön musik i högtalarna massa ljus tända och ska skriva min ergonomi uppgift till idrotten, den ska vara inne innan 24.00 så har ju ett tag på mig sen ska pappa fan hjälpa mig. Inget speciellt händer ikväll, ska ta det lugnt och kolla på wallander ikväll + att mina mjukiskläder är på, kan inte bli bättre och skönare.
Aja nu ska jag börja jobba lite. hörs sen.
Puss
// EMMA


Frusen

Godmorgon bloggen.
Hoppas ni hade en bra lördags kväll! Inte för fulla hoppas jag, eller så kanske ni satt hemma och kolla melodifestivalen med ett glas vin och lite trevligt sällskap?
Min och cassies lördagkväll vart inte riktigt som vi tänkt  oss, men många roliga kommentarer från cassie räddade nästan kvällen, lite pulka åkning vart det också + skjus hem!
Och jag somnade runt kvart i 2, och hade ca 4 missade samtal och sms när jag vaknade på morgonen, tur som fan hade min viberation gått sönder på mobilen hehe annars hade man ju lackat.
Hur som helst, idag ska jag köpa ett gymkort och sen möta upp nathalie så vi ska träna.
HÖRS SEN.
bilderna har inget med inlägget att göra men whatever.




// EMMA


En ploppar vinare

Jag mamma pappa och marcus sitter och tar varsitt glas vin, helt ok.. Lite smått tråkigt då jag hellre faktiskt skulle velat gått ut har blivit skadad av min livsstil och kan inte därför njuta utav att bara vara hemma längre, visserligen är mackan här men ja, jag saknar mina brudar helt enkelt! OBS det här skulle lagts upp tidigare idag!


Tolv timmar mörker

hejhej igen Emma häär, woo!
Heeela eftermiddagen har jag suttit framför tv & kollat på typ alla beck filmer, gud va jag älskar gunvald Larsson dvs Michael Persbrant! otroligt skön i filmerna. Aja hur som helst så har jag precis fixat mig klart, ska till cassie snart & dricka lite vin osv, Bara ta det lugnt tror jag väl!
Bra det så slipper jag sitta hemma för jag orkar inte det..
HAHA har en otroligt jävla skön låt som vi satt och lyssna på igår hos henke.. OTROLIGT SKÖN DÅ + en till.
Hoppas ni får en super bra lördag kväll, hemma som borta.
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, MER FRÅGOR.
PUSS

bjussar på en bild på mig och Cassie från åker..

Film film och film igen

Just nu maler vi igenom en jävla massa filmer, finns inte så mycket att göra i Storvreta och vi är båda två riktigt trötta sen igår natt... Sista dagen han är är för imorn åker han tillbaka mot Götet.. Just nu är de Beck som gäller Sen ska vi till Ica för mackish är godissugen haha. Hörs senare puss!

Mackans fina hummer ..


Lördag

Godmorgon bloggen.
Mår illa och har ont i magen för jag åt lite mycket igår om man säger så..
Nu har iaf Felicia & Markus åkt hem till felicia, han verkar trevlig faktiskt! Haha va inte speciellt social igår om man säger så.. Åkte och mötte henke sen gick vi hem dit och där va hans 2 kompisar kommer inte ihåg namnen menmen hahaha. Mår inte toppen idag men den smällen får man ta..
Idag blir det sova,ligga hemma och kanske träffa burran.
Ha en bra lördag.
Hoppas ni hade kul igår!


söt kille hehehe

Naked

Chiller lite Emma och syster på naked juice bar.. ÄLSKAR SMOOTHIESARNA


Göraan...

Att Göran aldrig lär sig..
Jag vill inte gifta mig med dig..
Kastar alltid ringen så fort jag kommer hem....

As she told you

Som emma just sa sitter vi i skolan och har fotolektion..
Ser ut som att vi kommer sluta framåt 13 någongång, sen blir de köpa ciiigg, till gränby och sen chilla hos emmas fari tills emmas mor åker till huvudstaden där hon ska spendera natten vilket innebär att vi som emma också redan sagt ska chilla där.

Suuupermysiga låtar


Fredag 17/2

Idag är det fredaaag. Bra.
Idag blir det att bara ta det lugnt och ligga hemma med mjukis! sååå skönt det ska bli!
Idag ska vi ba chilla hemma hos mig, jag felicia & sen kommer fellans ragg markus(från götet) hehe coolt.
Vi ska kolla på film och bara ta det lugnt.
Just nu sitter vi på mouds lektion som alla andra fredagar, alltid lika tråkigt.
Hörs sen. puss
FÅR JU FAN INTE GLÖMMA ATT DE ÄR LOOOOOV OM CA 3 TIMMAR. NICE!


Bilder från foto lektionen.

HHAHAHA

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? - BAJSA ÄR VIKTIGARE ÄN ATT UMGÅS MED DIG

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?- vad ville du igår? va för packad.

3.Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?-haha va du full?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?-Mina sooooolbrillor....

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?- Eller malin kanske är i linköping :o

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?- haha va är det med dig..

7.Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?- Hej det här är martin Mellåker :) här är mitt nya nummer :)

8. Vad vill du höra mest av allt?- Bra det gumman

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? SKICKA DÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

10.Din romantiska replik?- Det finns mat i kylen, cupido från igår. Vi ska egentligen fika men du får äta också om du vill.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?-Annars finns det ett skithörn i början av mejramsvägen där fribajsarn kan göra sitt.

Lika kul varje gång, hahaha godnatt. puss // EMMA

He did it again

Haha lite komiskt att både jag och felicia har städat våra rum hela kvällen, har har rensat ALLT, då menar jag lådor,mediciner osv. haha så jävla kul att min "korg" där jag har mina mediciner såg ut som ett apotek typ hahaha!
Ska strax hoppa in i duschen, sen lägga mig i nybäddad säng, OMG längtar till imorgon, GOFFAAAAAAAAA!
Ska försöka fixa ett ligg också, vill ju inte direkt ligga typ i soffan i morgon när felicia ligger och nuppar med mackan, nej tack. Dom får jätte gärna vara här men fuck no att jag ligger här forever alone.
HEHEHEHEHE.
Hittade även en ny låt idag, med dappy från N-dubz.. Jag trodde dom hade dött eller nåt, men nej Dappy göre igen, så sjukt skön låt!! dör av garv av killen med vitt linne dock HAHAHAHA. när ni kollar själva kommer nu förstå.. Men dappy därimot har nåt sexigt, tror det är rösten, lite ganster sexi brittiskt liksom.. mums.
Sjukt bra låt iaf, har lyssnat på den hela kvällen!
Natti// Emma


Nystädat nybäddat

Nu har jag nybäddat i sängen suuuper rent rum.. Har nog aldrig haft såhär rent alltså .. Trevlans! Just nu ligger jag och hashtaggar sönder ett foto på instagram dör av garv' på 0,2 sekunder har man 12 gillningar kul! Haha alla är också as fula funnt thang man!
Ska packa lite för imorn ska nämligen jag och mackan sova hos Emma då hon är själv hemma så de blir väl lite vin ändå skulle jag tro.. Men jaja nu ska jag sova tror jag.. Hörs imorn Tjing! /Felicia


Lalalala

Har inte gått att blogga på blogg.se appen, den suger så grovt mycket.
Hoppas eran dag har varit bra föresten! Sam provet idag gick sååådär, trodde det skulle gå sämre men fattade inte riktigt alla frågor så får se hur det går..
Just nu sitter jag och kollar på tv. Har verkligen ingenting att göra.....
Imorgon är det fredag, som jag har längtat!! Ska chilla hela helgen, mjukisbyxorna ska bli min nya bästavän den här helgen, känns som man behöver vila från drickan & festandet. Det har vart lite mycket på sista tiden om vi säger så... Och i morgon är det ju sista dagen innan en veckas lov! ska bli så otroligt skönt med lov, imorgon slutar vi även runt kl 1, ååå så underbart!
Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv ett tag till. Puss hej // EMMA
MER FRÅGOR TACK! ALLA FRÅGOR ÄR VÄLKOMNA!


Rädd

 

Hej bloggen, de har inte blivit så mycket uppdatering idag men ska bli bättre i morgon eftersom vi är i skolan hela dagen då! Vi har även prov i sam.. INTE OKEJ. DE KOMMER GÅ SKIT!!!
men just nu bryr jag mig inte, kommer dock göra det imorgon menmen.. Det är ju trots allt typ som ett "test" ....
Vad har jag gjort ikväll då? Jo bloggen, jag har ätit,ätit och ätit.... Och kollat på tv. Seriööööst jag är så här nervööös, just nu är mat och gofika de bästa jag vet!!! Satt och åt tårta ensam, inte okej :( men alla skulle bort och mamma fyller år så vem fan skulle äta den tårtan liksom? Haha.... JAG ÅT SJÄLVKLART INTE HELA men en bit iaf, aja imorgon försvinner det nervösa (hoppas jag) får typ ont i magen av att gå o tänka på de här... Usch och jag tänker alltid det värst först!
Ska även gå till gymmet i morgon eftersom jag känner att jag ätit mycket den här veckan.....
En sak till! Fy satan va jag längtar till i helgen! Ska bara sitta hemma och njuta av att bara ha på mig mjukiskläder och ba nåt gott och en film!!!! MYYYYYYYS
Godnatt fuckers

 

 


Trött arg och irriterad

Är så sjukt trött och arg av någon anledning kanske är pga jag är orolig för H?! Göran gets it! Imorn blire snabbt som fan dit efter skolan för att få förhoppningsvis lite goda nyheter.. Hoppas! Men känns så långt bort.. Kan tyvärr inte säga vad det är vi kanske avslöjar sen (Emma neeeiis) kodord för er som inte förstår.. Nej väntar just nu på att John blund ska komma så jag kan somna... Hörs imorgon puss! / Felicia


Dags att plugga

Jaha då sitter man här igen i då, alltid ute i sista minuten såklart! STANDARD.
Har nämligen prov i sam imorn om ideologier och sånt ointressant! spyr fan.
Men jaja sånt som måste göras antar jag!
Sitter just nu i sängen med datan i knät, mina rosa lurar lyssnar på riktig brittisk musik me tända ljus i hela rummet!
Saknar nämligen London så otroligt att det gör ont i hjärtat! (Är de här normalt?)
Sitter och storbölar, tycker synd om mig själv...
Man önskar ju att de va massa britter som kommer hit istället för alla mellanöstermuslimer uscha!
Om det var så skulle jag med glädje betala skatt för att någon snygging ska sitta i en sos lägenhet!
Dom vet man iaf inte bara skulle ligga hemma i soffan och dega som de allra flesta invandrare.
Strök under det där nu så ni ser att jag inte drar alla över en kam!
Sitter och kollar på gamla London bilder och fäller en tår...
London i love you - som jag och Göran alltid säger innan vi åker hem därifrån :(

Lite småpackade och as mögliga killar men asså båda två har fan ett hjärta av guld!
We like you guys anyways!

Inspelning

Har varit hemma hos mig och spelat in våran film/dokumentär hel förmiddagen, började med lite go fika/frulle.
Inspelningen gick bra och det va faktiskt kul att spela in!
Idag blir det ringa och boka en tid till mig och Felicia, VIKTIGT VIKTIGT!!!
får verkligen inte glömma, annars är vi så häääär körda..
Lägger upp filmen när vi är klara med den fast de är ett tag haha men den ska iaf upp på youtube! Den är BÄST!

Nu har vi engelska och ska skriva om en "middag" som vi ska ha med "3 kändisar" eller någon som man skulle vilja prata med.. ENGELSKA LEKTIONERNA SUGER ALLTID, aldrig nåt roligt.
Aja hörs senare! Puss

 


Goodnight peeps

Sov inte ett skit igår natt, låg bara och kolla på klockan och räknade ut hur många minuter mer jag kunde sova.. JAG VET JAG ÄR TIDSOPTIMIST och vet å gudarna allt vad jag är.. Min älskade syster har räknat ut att enligt henne är jag sjuk i huvet, jag har 4olika tabletter jag måste ta direkt när jag vaknar annars äre kört, måste va på g till bussen 38 min över annars är jag 100på att jag missar den och sen måste jag alltid smörja in mej efter jag duschat annars känner jag mig skabbig... Haha älskar att jag är sån! It what makes ME ME! Skojaa.. Men nej nu ska jag glo vidare på tv och förhoppningsvis snart sova... Hörs imorn puss! /Felicia


My heart skips a beat

Jaha då var snart alla<3dag över, skönt det.
Har dock inte märkt av det så mycket men om man läser bloggar så dör man..
ÅÅÅÅ dö TÄNK nu om jag&felicia hade varit i London.. Då hade vi ju för fan gått ut och supit sönder på nån skön club och hittat någon där! (tror nog vi hade varit upptagna på alla<3dag men vafan man vet aldrig).
SKIT SAMMA nu lever vi i lilla uppsala..
Efter skolan idag gick jag hem till pappa & där bjöds det på gofika och godmat tillsammans med resten av familjen. Fick även reda på att mamma och pappa ska lägga ett bud på en lägenhet i morgon på kapellgärdet. Den va faktiskt jätte fin, stor också & super bra balkong. Hoppas vi får den!
Aja nu ska jag baka klart min tårta som jag bakat till mamma i morgon eftersom hon fyller år!
hahaha ja  jag vet att jag fikar 24/7 men vafan ska man göra på vintern då??
Från dagens film fotografering.
Skulle ju F*N inte banga på att sitta här idag, om han var världens gulligaste när jag va där
i januari, undra hur gullig han är på alla<3dag då :O omg.
HAHA kolla killen i bakgrunden, dog lite av garv. Men fan jag skulle inte banga på att
stå här idag,eller varför inte just nu.. ME <3 SHOTS
GODNATT/EMMA

Allright

Okej eftersom Göran har kört på en frågestund så får vi väl köra på de då!
FRÅGA PÅ ARSEHOLES!

Nej nu ska vi ha en fotografering så de är bara att börja spela in, fotografera m.m.
See ya!

FRÅGESTUND

Kom på en sak nu, vi har ju inte svarat på frågestunden!
Men vi kör på en ny, känns som att den andra inte var så seriös..
"är det sant att........." "bästa ligg...."
VI SVARA PÅ ALLT!!!
FRÅGA VA FAN NI VILL NU  KÖÖÖTTAA!



All over the world

LYSSNA!

Bilder från helgen

Den klassiska bilden! Tre apor i högsta hugg!
Puss (?)
Göran är sugen och suger!
image description
Blev lite hardcore i Lördags
image description
Tre apor igen. Jag & Amanda <3

Någon spännis, han ser tydligen ut som Danne enligt Emma
image description
Haha klassiker, Martin med ägget! Rolig historia bakom denna!

Linda är het på gröten! (Danne (?) I bakrunden haha)
image description
Olov och någon random.. Strike a pose bitches!

Olov is a fucking P.I.M.P

Iiingen aning vem detta är... Han skulle ta kort på mig och
Göran men näee...

Slitna brudar i slutet av kvällen....

Jag och pussans om Emma gärna kallar sin älskling Karin<3
Älsklingen då... Jonas ser ut som en efterbliven bebis <3

Off to Stockholm med sista nattåget.
Tyvärr slutade kvällen med det ni ser i bilden nedan...

Ambulans

Men sen jävlar va hon på hugget igen!

Ja detta va lite bidler från vår händelserika kväll! I helgen tror vi nog att de blir lugnt.. Har blivit rätt hårt några helger i rad nu. Hela söndagen går oftast åt att ligga hemma och må illa och trycka i sig kalorier som man sen måste träna av i veckorna då man är skapligt jävla slut!
Ska fortsätta skriva på min uppgift nu så de inte blir någon rest! Vi hörs!
//Felicia

Dance with me tonight

Nu blir det att hoppa in i duschen lite snabbt sen sova!
JUSTEE måste berätta så hääär läskig sak!!
Hade ju sovmorgon till halv 1 idag, hur som helst så skulle jag iaf upp halv 11.
Vaknar av VÄRLDEEEENS smäll, och då menar jag liksom typ BOMB SMÄLL! jag bokstavligen SKET i brallan! fyfan har aldrig vart så rädd i hela mitt liv, trodde det var Alqaida.. (jag skojar inte)
Lät precis som en bomb som kom flygande och sedan slog i marken.. Så jag sätter mig fort som fan upp i sängen och kan knappt andas så rädd va jag! Men sen hörde jag några varnings syrener och då fattade jag att det var utanför mig som dom hållde på att spränga på vägen för nåt arbete..  IDIOTER.
Hehe lite kul att man inte äns kan väcka mig med varnings syrener, haha svåår väckt brud.
Men nu ska jag gå & duscha.
Godnatt puss hej.


Jag & min älskade syster.



Mums

Har varit på Nakedjuice bar sen kl 7 typ. Alltid lika gott att hänga där, ibland är det ju bara föör bra att bara bo 4 min från gränby centrum haha.
Kom nyss hem iaf, är taggad inför fotograferingen till i morgon hoho.
Plus att i morgon är det alla<3dag SUUUUUG
är så sjukt forever alone, men som tur är så har jag ju min "fru" karin.. Men det suger ju också. TÄNK om jag hade varit i London nu, bott där liksom.. Då hade jag FAN inte suttit själv på den där jävla dagen..
Aja, jag får tänka att jag är ju säkert inte den enda Singeln i Världen.. (eller så kanske jag är det) FUCK isf.

Helt slut

Är helt slut just nu, har kört 55min spinning och sprungit från gymmet hela vägen hem, så skönt! Sitter nyduschad och kollar på det okända med mamma och pappa.. Älskar de okända Sveriges enda intressanta program typ förutom saknad eller vad de heter .. De där när adopterade barn letar efter sina biologiska föräldrar de är också rätt bra.. Nog om mitt töntiga tv-tittande! Har packat lite saker till skolan imorn högklackat, klänning, gant kavaj och skjorta imorn är de nämligen fotografering till våran affisch som vi ska göra till premiären av våran film.. Lägger upp bilden till filmen sen imorn! Hörs sen! Tjing! /Felicia


Kort dag

Idag blev det en kort dag i skolan, började vid 12.35 med tyska, kollade på nån film om hitler(förintelsen). Pratade lite om filmen sen slutade vi!
Ni som vill se hur allt gick till vid förintelsen borde se filmen! Kommer dock inte ihåg vad den heter menmen haha..
sitter just nu hos läkaren, har tid kl 5 men här bjussas det på gofika! Så gick hit ist för att åka hem o typ vända haha, Mums..
Va inne på Gina lite också och hittade lite finfina saker! Hörs sen puss! //Emma


Natt mys

LYSSNA SÅ MYSIG. Man tänker lite på sommar kvällarna typ.

Söndag 12/2

Hej på er.
jaha ännu en helg är förbi. Vi kom hem runt halv 3 inatt, då blev det tacos! mums.
Inte speciellt lyckad kväll men de var väl tur att man hade alkohol i kroppen iaf.. Så ännu en gång levererar Fredagen mer även den här helgen!
Vaknade runt halv 3 idag så det blev en lång och skön sömn.
Har inte gjort mycket idag, vaknade hos fellan sen åkte jag & köpte tv med louise och ellan sen hem.
Imorgon är det sovmorgon till halv ett. SKÖNT.

Ska sova nu, RIP Witney Houston (eftersom hon dött) för er som ej hört det. HAHA fast tror nog alla sett det eftersom alla FB töntar skriver det osv.
Här är dom låtarna jag kommer ihåg av henne iaf, första är ju skön och den andra är klassiker & den tredje är ju super fin.
// EMMA

Händelserik kväll

Allt från sunnersta till Stockholm till ett fejkat sjukhusbesök


Tagga 2

Då var det dags att tagga om igen!
Gårdagen var sjukt rolig, tills innan vi splitta upp oss runt halv 4 på morgonen.
Fulla & glada var vi alla den här gången, var några som man kände igen från våran skola där så man börja prata lite med dom, det var kul!
JAG VURPADE I HALLEN! såklart händer ju detta mig...
alla står och kollar och där ligger jag mitt på golvet som ett "magplask". standard för mig? -JA
Ikväll blir det att föra hos jonas, sen får vi se vart kvällen tar oss.

Känns som om de bara blir samma rubriker

Känns som om det alltid blir samma rubriker dvs bakis rubriker! Kvällen igår vart riktigt lyckad! Började med att föra hemma hos Emma och fixa oss lite sen kom Amanda och då blev de bara att hälla i sig spriten och sen sticka till bussen som skulle ta oss till Alsike där vi var på 18års fest riktigt jävla kul faktiskt med dj och strobelight! ;) Emma kör ju sjäääälvklart en riktig jävla Charlie chaplin vurpa och gliiider fram på golvet med benen spretandes i luften! hahahah! Kvällens höjdpunkt alltså! Nej nu ska jag hitta något gott bakis käk och sen sova! Hörs sen! /Felicia


Ps bilderna kommer typ se likadana ut då de typ bara blev en jävla massa pussbilder hit och dit! Men vafan skit samma vi sprider kärlek like mycke som hororna särar på benen!
Ps x2: de kommer komma fler bilderna men tänkte att jag lägger upp dom när jag har datorn istället.. Mycket mer charmerande (uttalas som Carl jan)


TAGGA TILL

FREDAG.
Underbara fredag är här igen,
sitter på lektionen eller lektion kan man inte kalla det men aja det är nice iaf.
Lysnnar på den här UNDERBARA låten. Blir du inte taggad av den här så är det nåt fel på dig.

Socker (bokstavligtalat) Söt

Huuuuur söt som helst!!

Ändrade planer

Ändrade planer! De blir ännu en kräftskiva denna vecka!
Denna nubbevisa skall sjungas hel kvällen! här får ni texten!

Melodi: Emil i Lönneberga - Snickerboa

Till spritbolaget ränner jag,
och bankar på dess port.
Jag vill ha nå't som bränner bra,
och får mig skitfull fort.
Expediten sade goda',
hur gammal kan min herre va'.
Har du nåt leg, ditt fula drägg,
kom hit igen när du har fått skägg.

Nej, detta var ju inte bra,
jag skall bli full ikväll.
Då plötsligt en ide jag fick,
de har ju sprit på Shell.
Många flaskor stod där på ra'.
Så nu kan jag bli full och gla'.
Den röda drycken åkte ner,
nu kan jag inte titta mer.

 


It´s friday bitches!

Jajamen, alla vet väl vilken dag det är? FREDAG! FREDAG!! FREDAG!!!
Känner mej dock as lodig! men ska hem till Emma efter skolan och fixa mej... Tur att vi har kort dag idag alltså!
Det är 18års fest idag men de sämsta är att de ligger åt helvete! - Typ, nej inte så farligt ute kanske, knivsta..
Men men, får se hur jag och Emma gör ikväll, jag skulle helst vilja gå på någon annan tror jag men hittar vi inget så blir det. Cassie anser att dom är helt tomma bakom pannbenet och riktiga bönder! MEn vafan! alltid trevligt med nya folk men nej får se hur vi gör. Den här lektionen hade man ju gärna sluppit. Har foto med Moud så in i helvete jävla tråkigt! men människan är ju helt slut så han ber oss att göra vad vi vill på denna lektion så ja, hade lika gärna kunna sova nu känner jag! Men ja du, han är ju dum.. Så detta är vad vi ska göra 2 v framåt på hans lektion.. KUL!
NEj nu ska jag sluta klaga och gå ut och ta en rök istället!
Fan upptäckte nu att jag måste vänta 20 min på de innan rasten kommer :(
Ska väl fortsätta ta igen lite från Sam lektionen igår så jag slipper gå på en hemsk buffertdag när alla andra är lediga. VILL HA KAFFE säger som vår lärare Jonas - Jag kommer snart utveckla en hög grad av ADHD om jag inte får mitt JÄVLA KAFFE SNART! älskart!
Lilla gumman kolla på klockan de är dags för en rök nu tycker jag!

Besviken

Är arg, besviken och djupt sårad.. Trodde aldrig den här dagen skumme inträffa men så gör det de! De här är något man tänker nej de händer bara andra inte mig.. Men jo självklart ska jag vara en av de där små olyckliga sorgliga själarna .. Förstår att de är förevirrande för er läsare men det är nämligen så att MIN SYSTER TAR IN EMMA BAKOM DISKEN PÅ NAKED JUICE BAR OCH GER HENNE GRATIS WRAPS OCH SMOOTHIES! Men inte mig!! Så otroligt förbannad och sårad just nu! Tack och hej ! // en ledsen, kall sårad liten arm själ vars syster sviker och sårar den lilla flickan är jag - Felicia

Ang bilden .. SKENET BEDRAR


Facebook statusar

Den här människan gör nog fan de roligaste Facebook statusarna jag vet!


Our own way

Dagen har mest gått åt att ta bilder på mig själv, lugn lite halvt vill helt ok dag.. Förutom att när jag satt på 110 (en packad buss!) på g hem så är det en tjej som sitter på sätet framför mig, helt normal såg helt ok ut (inte på ett lesbiskt sätt, en tjej kan faktiskt se bra ut utan att man ska va kåt i en brud som typ kenza skit vacker tjej!) som kanske var runt 20års åldern, sitter brevid en kille i samma ålder skulle jag tro.. Så när hon reser sig upp för att gå av lägger hon av vääärldens rökare.. Visste inte va jag skulle göra.. Tyckte synd om tjejen för de flesta på bussen fick fram ett rejält leende på läpparna och lite fnitter.. Ja menar klart man drar lite på smilbanden men de är ju inte annat än mänskligt att prutta men åh lite kul var det.. Stackars tjej! "oj nej åh!" så sprang hon av bussen.. FYFAN!


Provade en rejält snygg röd kofta/kavaj från utklädningslådan i skolan snyyyyggg' haha


Dalarna är högre nu som när elden försvann


Samhäll

Sitter just nu på samhällskunskap, innan det här så var "syon" här. Hon kom och sa att vi måste börja välja våra extra kurser till tvåan. Måste välja 2 saker & en av dom har jag bestämt är idrott och hälsa2. Här på JB är idrotts lektionerna BÄST.
Det andra valet har jag ej bestämt mig för än..
Aja vad händer idag då.. Jo bloggen idag så skulle jag, fellan & idil fikat(ovanligt? neeej) men blev inte så eftersom idil hade prov imorgon så hon behövde läsa till det, så blir väl kanske en fika i morgon..
Men felicia och jag fixade nya planer på dirren, får se om det blir bra/kul eller inte.. meeeeen bättre än ingenting.
/ EMMA

Vill tillbaka till London2011 så här är lite bilder från världens bästa resa.

På väg dit.

På väg in till London, ÖVERTAGGAD

shopping

shopping

nyktra

strike a pose

Puss

Ball "rundtur"

Ball

Smooke lalala everyday

Kissenisse

Dappy:D

Bakis?

<3

Finaste biljetten någonsin

Tompan hahaha

Dappy!

Sexiii

FULLAAA hahahaha


Älskar instagram

Föölj oss på instagram! feliciamejbert och eemmaah1


Våra brister gör oss till människor

Som rubriken lyder är exakt det jag ska tatuera in i nacken nu i vinter när jag åker iväg till Thailand i en månad. UNDERBART! men det är långt kvar.. mycket sköna resor som är planerade nu, new york 27 april till 1maj med syster sen London i sommar med syster då vi planerar att boka en bussresa upp till new Castle för att stanna där och festa med alla as heta brittiska unga killar! New Castle där kan man va Säker på att de är 100% Britter och FEST! Så jävla nice! Sen är de någon resa i sommar med Emma funderar på Sunny Beach beroende på vad som blir billigast, och sen Thailand i vinter då.. UNDERBART!

Just det, vill bara säga att de här texterna som folk lägger ut är väldigt viktiga och visar sanningen om vad som faktiskt kan ske bakom stängda dörrar. Kom ihåg att alla är olika, ingen är perfekt men det är just det som gör oss till den vi är!
Det är dessa jag snackar om...
// profeten Felicia checkar ut nu ska ja prata med G (OMG kissie style! Secret lover på g!)


Skit dag

ÅÅ, den här dagen går ju bara sämre&sämre, glömde mobilladdaren hos mamma (eller iofs bara sladden för att jag tappat bort uttaags skiten..)
Så har exakt 7 %kvar på mobilen, yeeeey...
NAAAAAAT!
sämst dag seriöööööst. ska sova fan. godnatt
här är en bra låt(endast på denna video) får gåshuuuuud......
Bild på mig & emmsan i somras, valborg tror jag fan t.o.m

*¤#!¤&#/(%ed&!?

FUCK OF & DÖ
MINA HÖRLURAR HAR PAJAT, IAF ENA "HÖRLUREN"
ORKA.
ÄR LIKA ARG SOM NÄR JAG FICK GÅ MED DE HÄR PÅ NYÅR...................

Gamla goingar

Heej bloggen.
Sitter just nu på engelska lektion & rättar stavfel som klassen har gjort, Om man säger såhär ; Vi förstår att våran klass betår av datanördar för alla skriver "dataspråk"..
Sitter här och lyssnar på sjukt gamla låtar så som "in the club-50cent,Sean kingston,T-pain osv" Vi va ju värsta RnB ungarna förut hehe.
Efter skolan är det som vanligt, ska inte göra ett skit(som vanligt) Mitt liv är ruttet jag vet. Är det inte fika på G så är det ingeting som händer!!
HEJDÅÅÅÅÅ


Förändringar

Japp snart kommer de komma en och annan förändring här på bloggen.
Vi är så gale trötta på vår råkiga header att snart kommer de komma en provosorisk header.
Kanske behåller den om vi gillar den :D men det ser vi då, det är nämligen ellih som ska göra den åt oss
http://elliun.blogg.se/ - Ger en liten länk där för vi har ju ändå knappt några läsare :)
Mysigt!

KRÄFTIS & MIDSOMMAR

Idag är det som sagt våran"midsommar"
Middagen bestod av köttbullar,potatis,sill,prinskorvar,lax & NUBBE!
Blir förmodligen bilder imorgon.
NU KÖR VI !!

Ill give up... KRÄFTA

Jag ger upp, Emma får gärna tro att hon är tillsammans med honom.
Sanning är ju dock att han bor i England och är tillsammans med ingen utav oss.
MEN snart så händer de grejer vettu...
Vi ska ju flytta dit så de år bli en riktig jävla catfight istället!
Jaja en sak är iallafall sann och det är att emma och pontiak är forever.
Sitter just nu i skolan och har lektion som strax ska dra igång igen. Det är
"föräldrar dag öppethus" på JB och snäll som jag är har jag dragit med min kusin som fluntar på att börja här tills nästa år, kuligt!
Efter skolan är de dax för att inhandla saker till midsommarafton som vi ska ha ikväll hemma Emma. Det blir bira Tre apor vitt vin Vodka m.m Lulligt ska de bli!
Igår vart det kräftskiva med hattar marshaller kräftor och sprit! MYSIGT värrer var de imorse när man hade bråttom till skolan och det står tomma ölburkar och kräftor på frukostbordet, men det är sånt man får ta helt enkelt!
Slutar runt halv 4 idag ochs ka sedan till Gränby Centrum och möta upp syster och gå på systemet och lämna tillbaka tröja, köpa hexadent för tungan och kanske om jag har tur köpa ett par jeans som jag verkligen vill ha!
Hörs senare! Tjing! //Felicia

Officiellt

Då var stämpeln satt! Min pojke och jag har blivit ett par. / EMMA

Måndagskrök

De är måndagskrök hos Emma och vi ba kör på! 13 bira 5shots och 1flaska vin... Men fyfan va i helvete de är måndag och vi kör på!! ÅH! Love it imorn ska vi till systemet och casha bira och sprit som fan för imorn kör vi midsommarafton! Idag vart de kräftskiva! Självklart var även pontiak carlzon här som är emmas nya bf hejdå! Hörs imorn Tjing!


Jag steker (köttfärs)

Är hos Emma där jag ska bo tills på onsdag så just nu leker jag husmor (som vanligt) och lagar mat medan Emma hämtar lite stuffs hemma hos sin pappa, hörs senare ikväll! Tjing ! //Felicia


Falska rykten

Ja som ni kanske förstår själva så är ju snyggingen på bilden min och inte Emmas eftersom hon bara leker,
MEN ja vi båda två var där på middag då med Emmas vän också - Pontiak eller vad han heter

De va som faan

Besökarna Ökade så häääääääär mycket idag, TREVLIGT!
Välkomna till våran blogg Flickor&Pojkar.

Middag

Glömde säga att jag vart bjuden på en liten hemma middag hos den här snyggingen i helgen.
bra söndag. // Emma

MÅNDAG

Då var det måndag igen.. Började nyss våran entrepenörskaps lektion med moud.
SUUG.
Sen i eftermiddag har vi tyska, Måndagar är seriöst sämsta dagen någonsin.
Fredags var ju höjdpunkten på helgen, Började med att fixa oss hos felicia, föra osv. Vi alla tre(jonas,felicia & jag) fick i oss lite mycket dricka redan då och sedan gick de bara utför, haha ALLA tre drack för mycket den kvällen.. Kvällen slutade med lite efterkrök hos Wallinder..
Lördagen blev lite fail dock men vi söp ändå.
Mer bilder kommer sen.
image description
image description

Blondi time

Sitter just nu i vardagsrummet kollar på film med älskade syster yster.. Väntar på att jag ska tvätta ur blonderingen.. Hörs kanske senare Tjing


Tryck tryck

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845255.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845255.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845257.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845257.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845258.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845258.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845260.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845260.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845261.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187845261.jpg" class="image">


Roligt


Nostalgitripp

Nostalgitripp med Lasse Berghagen och Stockholm i vårt <3 förutom er äckliga blatt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187844739.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187844742.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187844745.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187844759.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_187844764.jpg" class="image">


D Ö D

Så död


NU KÖR VI FÖR FAAAN!!!


Veckans bästa

FREEEDAG.
YES äntligen är det fredag! den här helgen är full bokad, lokalfest idag och imorgon!
ikväll blir det lokal fest med jonis,trevligt trevligt! och imorgon med elin,felicia,felicia & linnea, mycket trevligt!
Det betyder att det här kommer bli en dyr helg.... Aja lev livet förfan, Kan ju inte snåla på drickan!!
Ska snart börja dra mig till Storvreta där vi ska föra lite..
Hoppas ni alla får en riktigt bra kväll, För de ska vi ha!


Beach 2012, den här gången menar jag det!

WOOOHOO
Nästa vecka smäller det! då jävlar blir det gymkort på Actic. Så sjukt jävla tagga till spinningpassen & springbanden fatiskt, sitter till&med o gör en lista på spotify, KÖÖTTA heter den för er som vill veta.(helt ointeresant)
// EMMIS

FYFAN

Tungpiercingen är infekterad men ALDRIG I MITT FUCKING JÄVLA LIV ATT JAG TAR UT DEN!! har så sjukt ont och har värsta kulan med var liksom inuti själva tungan... ÅHHHH! Måste förbi darkwell imorn känner jag... Åh! Börjar grina :( de blir att trycka i mej ren vodka endast i helgen så kanske de blir lite bakterie dödande .. Åh:(


Svullen tunga.com


Bra dag

Hejsanhoppsan!
Idag var det som sagt tillbaka till skolan, va så otroligt skönt att komma till skolan!
På lunchrasten så gick vi till ekeby gymnasiets cafeteria & köpte en STOR latte för endast 10 jävla kronor! Jag skiter typ ut 10or liksom, så lite pengar är det!! Blir att gå dit imorgon aswell.
Efter skolan friade jag till en random kille på stan, mysigt! Sedan gick jag och fellan till katedral skolan & väntade på axel i ca en halvtimme sedan vart det ännu en latte på Café linne, mysigt som vanligt.
Nu ska jag till arlanda med pappa & hämta Emelie. puss
Dagens bilder:

Sexappeal


Vår betong

Dagens roligaste:
En hund kom fram till felicia när vi stod ute, Hunden börjar nosa felicia mellan benen..
& felicia slänger ut kommentaren: Ja de är väl trevligt att någon vill nosa där.
HAHAHAHAHAHA



Samhällskunskap med underbar lärare

Sitter just nu och har samhällskunskap med vår unerbara lärare Moa.. GRavid och grejer..
Nej men allvarligt hon är sjukt bra fasktiskt.. Nej hinner inte skriva så mycket mer! de gäller att vara snabb på moas lektioner om man vill hinna med och anteckna lite!
JAja hörs alldeles strax igen!
OOOOO catch dat buzzz HAHAHAHAH

SKOLAN

You heard me! Im in school biatcheees..
ska ha matte nu, duktigt duktigt!
Här är favvo yoghurten hahaha


Älskade Jonas

Fick en kommentar: Omg ni måste köpa den där lägenheten, annars tänker jag inte umgås med dig...
Btw helt sjukt att jag saknar er så hääääär mycket... snacka om att ha blivit skadad utav att hänga med er hela helgen!

& denna kommentar är från våran älskade Jonas, (www.springboy.blogg.se)
Klart som fan vi ska köpa den annars dör jag, klarar inte av att se en annan människa flytta in där, Jag har redan planerat vart allt ska stå typ!
Vi saknar dig med!!
jadu man blir lite skadad av oss två.. Men på ett bra sätt dock!! Puss ses i helgen(får vi hoppas)!!





Mysigt osv

Tog nyss en dusch tände lite ljus och hade med högtalare in så blev att köra på min äääälskväärt lista på spotify.. lite olly the kooks och annat härligt.. Ska snart sova hade jag tänkt men det vet jag ju själv att de inte kommer hända snart... Jaja hörs senare kanske eller imorn.. TJONG TJONG (orkar inte radera men det skulle stå TJING!)


Ps: råkade ta bort bilderna från mobilen så drog en printscreen från instagram istället.. palla livet och skära ut dom mm.. NEJ JUSTE!


Just so true

Bara jag som tycker detta stämmer?


Sommar 2011

Vart så jävla taggad till sommar så nu får ni se lite alla möjlig bilder från sommar 2011.
Enjoy.



'










Ge mig sommar

Längtar tills man kan gå runt i dessa kläder i sommar!!
En breezer är ju självklart ett måste i handen.
Tänk er alla härliga sommarkvällar i ekonomikum.(uppsala)
puss / Emma

Onsdag

Har vart en extremt lugn onsdag då jag legat hemma hela dagen mes feber osv, ska strax färga utväxten som syster har köpt med sig hem till mej, love it! Sista gången jag kommer färga utväxten i en sån här platina blond färg, då jag så snart som jag tagit ur mina extensions färga håret mer honungsblont .. Är waaay för blond just nu då mitt hår blev nästintill kritvit i skallen i somras när jag var i Sunny beach... Här får ni bild på en feting till utväxt


News

Det gick väl bra hos läkaren antar jag.. Dom vet ännu inte om jag ska göra operation men hoppas verkligen inte!! Det är en stor operation & det kan ge dåliga biverkningar om jag säger så.. Usch dom satt & berättade om hur allt går till osv, Hoppas inte verkligen!!
Hur som helst, Nu ligger jag & kollar på Hp igen, tönt jag vet men vad fan ska jag annars göra om dagarna?
Ännu en nyhet som blev bestämd under lunchen på Ikea(ja vi är familjen söderberg), Mamma & pappa ska flytta tillsammans, Jag tycker det är bra! kanske några nackdelar eftersom pappa vart så lugn hela tiden när dom skildes haha. Men det betyder stor och skön lägenhet och Familj Känsla!!
Haha anledningen var väl lite att ingen av mamma eller pappa vill bo kvar där dom bor nu, utan båda vill bo i stor lägenhet & dom träffas ändå 24 så...Så eftersom jag blir fett taggad på att flytta så hittade jag en lägenhet som jag måste visa för dom!
Den är pricken över i. Vi måste gå på denna visning & KARIN du ska med!
http://www.svenskfast.se/hemnet/pages/ObjectView.aspx?objectid=3V5BQN6QMDQ9DGIU
hur jävla snygg är inte den här liksom!! & sen pengar kvar så man kan fixa toan.
Min nya drog

Frulle

Breakfast in bed, goott eller vad?? Mums


Akademiska

På väg till akademiska nu, ska få mina jävla pengar efter 2 år.... Okej asså ska inte få dom idag men min läkare hade skrivit fel på hela pappret för att han måste vart grovt efterbliven eller nåt, så sjukt onödigt!
Mår lite lite lite bättre idag men inte mycket ... Sen blir det att åka hem o kolla hp haha!
& Krya på dig frugan!! <3


Sjukstuga

Ja om jag hade bott tillsammans med Göran hade vi haft värsta sjukstugan just nu! Är så himla förkyld och hostar och ont i halsen OCH (mycket och här) ca 38,6 i feber LIVET LEKER!! Så trött! Men får nog skylla mig själv då mina föräldrar tyckte jag skulle va hemma igår så det inte blev värre men men .. Ska gå imorn iaf så jag slipper ta igen massa matte på JBs underbara buffertdagar,. Nej tack är hellre hemma och har en dag ledigt liksom .. Sitter just nu och kollar på vakna med the voice som är världens bästa program att sätta på på morgonen .. Nej nu ska jag slurka upp mitt te, kolla klart på the voice och sen sova, Tjing!


RSS 2.0