Tomorrowland - SHM

VÄRLDENS BÄSTA!!!!!
RYSNINGAR I HELA KROPPEN!
 

PARTYBÅT!!!!

Godmorgon! idag är det fredag, och det innebär att vi ska äntligen åka BÅT!!
Kommer bli helt sjukt kul! åh längtar sönder, men är sjukt nervös också.. Jag är ju helt sjukt båträdd.. 
Men med alkohol i kroppen och ett trevligt gäng så lär denna resa bli helt sjukt spårad och kommer nog inte tänka på att vi ens är på en båt! ÅÅÅH :DD 
Sitter på svenska lektion just nu och taggar med min HOUSE LISTA! Bästa musiken som finns.
Jonas är tråkig idag, eller iaf övningarna vi ska göra.. Fattar nada liksom.
uppdaterar senare! Pussen. /E
GLAD OCH LäNGTAR 
 

Världens bästa syster

Jag har ju absolut världens bästa stora syster som kommer hit utan att säga något med frukost på sängen giflar korsordstidning och mina favoritgodisar! Åh vad jag älskar min familj


New York city

Åh Gud jag saknar verkligen New York! De va nog de häftigaste jag vart med om i hela mitt liv.. Så jävla häftigt överallt och det ser verkligen ut som det gör i alla filmer man ser! Nej dit ska vi tillbaka både innan och efter vi fyllt 21!


Kämpar

Ligger här i sängen med ca 38 graders feber .. Känns så sjukt jobbigt men jag kämpar på för jag kommer vara frisk på fredag! Har med hjälp utav naproxen och Alvedon fått ytterst lite krafter men nog för att orka packa lite granna.. Imorgon ska jag knarka värktabletter duscha och packa det sista och sen på fredag blir det att möta upp Sebastian och Emma i stan och sen mot vikingline bussarna sen är de bara RÖJJA oavsett hur hög feber jag har så ska jag ha kul! De blir en hård och intensiv helg alltså..sen hinner vi inte mer än att komma hem till Uppsala på lördagen för då ska vi fira Fredrik, sover dock hemma den natten även om jag kommer vara själv men Emma ska upp och jobba och jag vill njuta av min sista helg liksom.. Sen helgen efter är det jobb och sen drar jag till Thailand i en månad på torsdagen .. Nej nu ska jag återigen försöka sova och jag har bestämt mig för att vakna upp pigg och frisk imorgon så de är bäst att de stämmer!!


Sjuk .. Igen..

Jaha då ligger jag här i sängen IGEN! Är så otroligt jävla trött på att vara sjuk och tajmingen kunde inte ha blivit sämre heller! Har världens mensvärk, förkyld, tjock i halsen och massa slem som fastnat i bihålorna så de är jobbigt att andas oavsett om jag gör de med näsan eller munnen, de geggar liksom igen.. Och nu till råga på allt! Vaknar jag kl 03.45 inatt med att tempen visar 39,2 (!!!!) så har knarkat starka tabletter liknande Alvedon nu sen kl 3 ungefär.. Jag SKA vara frisk tills på fredag! Jag gör liksom allt för att bli frisk just nu! Har ställt fram cola så den blir avslagen då det ska hjälpa magen, har ätit vitlök som är mot illamående, spolat näsan under vatten mot förkylningen och igår gav världens bästa arbetskollega Eve mig en riktig jävla ingefära juice, (ingefära är tydligen bra när man är sjuk) nej och sen har jag äntligen fått i mig frukost och dragit ner på värmen på elementet då det är bra att hålla sig sval när man har feber.. Jag är på gång och gör liksom ALLT för att bli frisk så det här ska nog gå vägen! Igår var jag och mina föräldrar på gränby och köpte lite allt möjligt, lite små shopping men sen gick vi även förbi Apoteket och köpte allt som kan tänkas behövas på kryssningen på fredag. Det blev, Resorb aka bakistabletter - vätskeersättning som minskar baksmällan fungerar superbra på mig!
Postafen - åk och sjösjuketabletter, ett måste när det kommer till mig! Usch jag blir alltid sjösjuk och måste spy!
Sonega - halstabletter, jag kommer nog skrika och skratta halsen av mig så detta blir nog bra! Känns som att jag är väl förberedd nu det enda som behövs är att jag ska bli frisk!! Men nu ska jag googla fram lite hemkurer och se om de kanske hjälper! Puss på eeer!


Gråter

Åh va härligt dramatiskt det där lät! Men jag gråter inte utav något hemskt som hänt direkt, utan mer för att jag har sån grotesk mensvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Har fått knarkat naproxen som är receptbelagda smärtstillande tabletter som jag fått just för att jag har såna grova menasmärtor. Inte kul! Men som tur är så får jag inte mensen utan endast smärtorna som kommer någongång då och då.. Ca 2-3 gånger per år. Nej nu ska jag hoppa i ett varmt bad tror jag så smärtorna kanske blir lite lindrigare.. Hörs !
Ps: fick hem min bh jag beställt idag! Så nöjd!!


Dejtingtips nr.1

How to break The ice .. Haha NOT


Lördag

Sitter hemma hos Emelie, Gustav är världens bästa Unge så han va helt lugn när jag borsta tänderna på han och sen låg jag och sjöng innan han skulle sova och sen sa jag att jag älskar honom och så sa han älskar dig tillbaka! NUSSEEE!!
Nu sitter jag och Felicia och kollar på tv iaf, är grymt trött så blir väl sängen snart tror jag..
Hoppas ni alla har en bra lördagkväll! Puss / E


My love

Hej på er! Hoppas ni hade en sjukt bra fredagkväll! Efter skolan åkte jag till stan direkt och köpte två skor, är sjukt nöjd, ett par ska med på partybåten! Våran fredagkväll var väldigt seg, men blev mycket god mat hos Ellan och på vägen hem en vääääldigt sen buss på ca 20min, sjukt irriterande!
Kom i säng en bra tid igår och tog mig upp till jobbet idag, jobbade själv och det gick helt ok. Inte överdrivet mycket att göra liksom :)
Ska till Emelie och vara barnvakt nu och senare när Felicia slutat jobbet så kommer hon också dit! Mysigt.
Ha en underbar lördagkväll nu! Puss / E


Shopping

Ska shoppa skor efter skolan till party båten, någon av dem här blir det nog eller ett par svarta vanliga klackar.
/EMS

FRIDAY

One week to go to the PARTYBOAAAT.
Hej bloggen idag är det underbara fredag! Hur skönt är inte det då?!
Sitter just nu på lektion, Svenska. Inte speciellt roligt men har gjort det jag ska på denna lektion så jag överlever.
Ikväll blir det nog ganska lugnt, Några glas vin och lite middag hemma hos Ellan eftersom både jag och felicia jobba imorgon.Ska även shoppa lite efter skolan till nästa fredag, Kläder till båten dårå.
För några minuter sen så bokade jag och fellan in buffé på båten vid halv 9 på fredag kväll och anledningen till det är inte att vi är hungriga och vill ha mat på kvällen utan anledningen är självklart att det är
GRATIS ALKOHOL! HUR NICE ÄR INTE DET?! 
Hoppas ni alla får en underbar fredag, uppdaterar nog i eftermiddag också! Vi ska defenitift bli bättre på att blogga nu, ganska många läsare per dag har vi iaf!
Puss / Emma
 Sjukt duktig grabb de här, får rysningar! Det är värt att kolla i 9min.

Smile

Såna här fina sms.. Really puts a smile on your face


Beställt!

Beställde nyss denna! Åh superlycklig! 1-4 dagar ska ta det ta med leveransen så förhoppningsvis kan jag ha denna under något snyggt linne över på båten så är min outfit klar!


All i need

TJÄNAAAA BLOGGEN!!
HELT HYPER, ingen aning om varför. kan skriva 15 tusen sidor här om jag vill, känner typ för det hahha.
arg är jag nog också men kanske därför.
HAHA ååh jajajaa vad har hänt? Jofan mycket sen jag uppdatera sist men skit samma.
TAGGA PARTY FUCKING BÅT NÄSTA FREDAAAAAAAG!
Skolan idag var ok, gick till halv 12 alltid lika skönt!
Annars då? VETEFAN. Ska börja röra mig till centralstationen för att möta fredrik, sen ska vi hem till linda för vi ska sova där för jag har inget annaat att göra, ska nog fan packa lite nu. Arg på mamma är jag ocksåå haha!
Hon kan allt gott packa min jävla väska hahaha.
Mina tankar är bara London när jag hör denna underbara sköna låt. 
Höj volymen people! KRAM EMMA
ps, I morgon är det Fredag.
 

Trött

Idag när klockan ringde (som faktiskt inte ens ringde!) så valde jag att gå upp och försöka göra mig iordning för ännu en skoldag men benen vägrade lämna rummet och sängen bokstavligt talat skrek efter min uppmärksamhet.. Så jag gick och la mig igen, mitt livs bästa beslut.. Nästan.. Nej men idag gick det bara inte, jag är så äckligt trött att det känns som att ja går runt i en liten bubbla och inte ens hör eller kan koncentrera mig på något.. Konstigt, men så kan det va när man inte har någon ork kvar i kroppen .. Nej nu ska jag sova igen. Puss


Drömmen

Den här killen är nog min drömman, utseendemässigt alltså.. Har på något vänster lyckats fått med snygga brittiska drag sexig jävla kropp bor i England och är bara så otroligt vacker.. Me want him!


Det här med uppdatering av bloggen

Går ju inte så bra.. Men vi jobbar på det! Bara så mycket som händer runt omkring just nu.. Det har vart en konflikt inom vårt älskade gäng som är löst nu, vi jobbar hårt med vårt projekt inom radion i England, en nära vän till oss fyller 18 mycket planering, vi gör saker på fritiden och vi har idag även betalat in hela vår kryssning så nästa fredag drar vi och bussen går redan 13.30 så det blir en tidig fredag nästa vecka för oss! Eftersom vi är så kassa på uppdatering bjuder jag istället på lite bilder från helgen och nu i veckan! Puss /Felicia

Ps: riktiga kanon bilder! Notera att grabben på bilden har döp sig själv till "Sweet"

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_50ac070d9606ee70641b2c06.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_50ac0717e087c35c94d50fb9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3021562/images/2012/pic_50ac0719e087c35c65cc05ef.jpg" class="image">


Cream of the crop shit i got chicks all schemin' to hop giggs

Så jävla balla brudar.. YO MANZ DA UK GHETTO AINT NUFFIN WITHOUT US YEAH! WE MAKE THE MALE SLUTS GO WOAH!
Buck came round
Fest juss rang, Nuts came down
Ma little slut playground
I was guilty but I'ma boss case now!


They dont know

Tjena bloggis.
Jobbat 11-18 idag, det var otroligt segt faktiskt.. Inte mycket att göra och vi va två stycken som jobbade.. Så från och med nu så ska jag tydligen jobba på lördagar ist men det känns bra för det är på lördagar som det flesta fester är så då kan jag supa hur mycket jag vill! Men jobbar inte lördag den 1 dec eftersom då kommer jag hem från partykryssningen med vännerna och fredrik ska firas eftersom lillkillen blir hela 18år! 
Sover hemma hos syster ikväll och bara för att spara tid imorgonbitti så tänkte jag att jag kan platta håret ikväll ist! Mitt hår gick av, så jag har nog sveriges fulaste lugg nu haha.. 
Jaja nu ska jag nog röra mig mot sängen.. 
Sov så gott världens bästa bloggläsare(not) haha.
hejdååå. / Emma
Bjuder på lite gamla goingar. Sista bilden är på mitt "fina" hår hahahaha

If only you can say like its forever.

I'll be living the dream.. (Fortsättning på rubriken) bild från tidigare idag när jag gjorde mig iordning för vad jag trodde skulle bli en crazy night out men som egentligen blev en bara helt ok trevlig natt.. Blev tvungen att dra hem med en kompis då hon blev för full, men det gör inte mig speciellt mycket då de ändå inte var speciellt kul på festen och det är faktiskt skönast att sova i sin egen säng.. Dock är jag livrädd eftersom jag är själv hemma just nu.. Vill ha en viss engelsman här just nu, världens finaste kille, kan nästan säga jag är kär.. What eva manz.. Pic from earlier


Kryssning

Är så grymt taggad! På fredag om två veckor sticker jag Emma och Sebastian iväg på PARTYKRYSSNING! TAGGAAA! Vi har självklart gjort så att Emmas syster fixat vår bokning så vi åker på den dagen då det finns som mest killar på båten, hej gratis drinkar! Vi har även fått en A-hytt så nu är det bara att tuta och köra! Det ska bli så jävla sjukt roligt så de är inte sant! Nej men de är om två veckor, långt kvar... Idag är det lördag och jag är ledig så ikväll blir det att festa med Emma, Cecilia och kanske även Idil.. Vi ska börja med att föra här hemma hos mig innan vi ska dra vidare, tror vi har en på G iallafall! Nej nu ska jag äta frukost och sen sakta börja fixa mig..
Här kommer lite bilder från veckan!


If this is love

Tjena fuckers.
Får ta och bli bättre på att blogga! kanske dags att ladda hem blogg.se appen? Ja.
Så vad har hänt? Ganska mycket tror jag haha. 
Helgen var mysig, vinkväll med mina 2 av mina fina vänner, idil och felicia. Jobb har jag hunnit med också, hände ingenting typ, så strök ca 50 dukar. VÄRSTA JAG GJORT.
Imorgon är det skola, då ska jag och felicia maila Capital FM, en radiostation i London som vi alltid velat jobba på. Vi ska förmodligen fixa en studieresa dit. 
Annars då? Jo världens bästa mamma kom till emelie och lämnade 1000kr var till mig och henne, spontant <3
Lycka.
 
Imorgon ska vi jobba mer på våran "radio" som vi jobbar med på engelskan och media produktionen. ((KUUUL))
Åh hoppas på att allt dåligt i mitt liv vänder, är Jätte glad just nu, hyper osv and i dont know why.
Här ska ni få lyssna på en AS MYSIG låt.  Hope you like it.
/emma
 

På väg

Är på väg till skolan nu för första gången sen vi fick höstlov.. Har liksom legat sjuk hela jävla veckan nästan och känner mig fortfarande riktigt jävla sänkt med förkylning men värst är nog illamåendet som jag känner av konstant hela tiden riktigt jobbigt faktiskt! Men aja är man Viking så är man så tar väl och krogar mig iväg nu! Hörs senare! Puss


Im a Wessexboy

Not me och inte James heller men Yorkshire boy kanske då? Haha skrattade bra åt han igår, om jag inte sagt det ännu så är det tänkt att James ska komma hem till mig här i Sverige den 17 januari och stanna tills på Söndagen. Underbart tycker jag och han ser ju också fram emot det men igår blev han lite nervös när han fråga om Sverige har mycket olika teer, ni vet engelsmän och te.. Helt sjukt.. Haha ja så nu är väl planen att han ska ta med sig sitt egna när han är här.. Åh jag längtar tills mitt liv med en engelsman i England börjar på riktigt! Ska bli så jävla kul, älskar dom. Och dessutom att man kommer ha sin bästa vän med sin engelsman i huset bredvid, livet kan ju inte bli bättre då!

Surpuppan James, tycker om honom ändå!


När ska jag bli frisk?

Nu har jag vart sjuk sen i söndags, tog tempen nyss som visade 37.8 inte värsta febern men tyvärr fortfarande feber för att vara enligt vad jag egentligen ligger på. Är så JÄVLA trött på att ligga hemma och dega.. Ska tamefan kriga mig iväg imorgon .. Kommer dock vara extremt illamående känner jag på mig, mår illa av att inte äta men när jag äter mår jag illa.. Vill bara spy och bli normal igen! Just nu vill jag bara sätta mig i duschen sänka ljuset och lyssna till ett par sköna låtar .. Sagt och gjort amigos!
Drömmer mig bort till den här lägenheten i London.. Min dröm!


My love

Hade nääästan glömt hur mysig den här låten är, och hur jävla snygg Professor Green är i videon!
 / EMMA

So sick sick sick and tired

Okej FETT töntig rad som rubrik där men aja what ever.. Jag ligger fortfarande hemma och är sjuk, har haft feber som nog är borta nu men är fortfarande extremt förkyld och nu har jag även börjat fått sjukt ont i halsen men sånt är livet.. Jag ska försöka kriga mig iväg till skolan imorgon hade jag tänkt. Det är ändå kort dag så att försöka ska väl inte skada .. Egentligen hade jag velat vara frisk tills idag för hade verkligen velat kötta på gymmet idag men med vilken energi då har jag ingen aning om.. Jag har knappt ätit någonting alls på 3 dagar, bara små saker som typ en chilinöt osv. Känns åt helvete fel i kroppen, är jättetrött pga det. Pappa har vart hemma två dagar med mig och har vart världens gulligaste som hela tiden kommer in med saker så jag ska försöka äta men det går Inge vidare.. Nyss kom han in med en påse godis och mackor med olika pålägg på.. Jag ska försöka men de går nog inte så bra så vi hörs senare!


Onsdag

Så nu är jag på bättre humör och kan säga hej jag är tillbaka.
Ganska länge sen jag skrev, Jag lovar jag ska bli bättre.
Så vad har hänt, fester,skolan,ångest,panikattacker, hängt med vänner, jag har fyllt år.
Jo vad fick jag då? 
En snygg casio klocka
Presentkort på makeupstore
Massa pengar
kläder
En onemillion parfym
 
Livet annars då, jo ikväll ska jag t och käka med min underbara syster som en födelsedagspresent så får välja vart jag vill äta och sen får jag en onepice av mina två kära systrar.
Har ännu inte fört över bilder från mobilen så bjuder på en mysbild från somras!
 / EMMA
 

Emma vinner alltid

Sådär jaaa, det är bara att inte flytta sig från bordet så får man alltid som man vill., hehe
Så nu jobbar jag och sebbe och ska spela in ett radio program om 2 nyheter.
JALLA.  hejdå

Prata svenska idiot

kuk läraren som är från skåne och dum ihuvudet som tagit över jonas lektioner. 
Vi kunde haft världens roligaste lektion men NEEEEEEEEEEEJ för då ska vi delas upp i grupper och NEJ emma tänker inte sätta sig med den gruppen. Vi ska nömligen göra radio vilket JAG VERKLIGEN VILL. MEN NEJ KUKGRUPP ÄR VAD MAN FÅR. / EN MYCKET ARG EMMA

Nybäddad säng

Över till något annat nu! Jag bäddade nyss eller ja okej inte jag men min underbara mamma bäddade nyss rent min säng medan jag stog i duschen.. Hur jävla underbart är det inte med en nybäddad säng??


Valet i USA

Är det bara jag som sitter uppe och följer valet som sker i USA idag? Ingen kan väl ha missat att det händer idag gissar jag på? Det är nästintill omöjligt faktiskt när det står exakt överallt...
Jag har alltid ogillat amerikaner av den anledningen att jag är supersvensk och accepterar därför inte att alla amerikaner tror att deras land är bäst och störst och alla amerikaner är bara så mycket bättre än alla andra! Ja det stör mig! Självklart är jag likadan själv (nästan) när det gäller mitt egna land. Jag ÄLSKAR Sverige, dock inte hur Sverige sköts politiskt eller mängden av oinbjudna "gäster" beter sig här. Jag tål det bara inte! Men över till valet nu! Jag sitter och kollar på TV4s valvaka där de intervjuar svenskar som bor i USA och även visar klipp från de olika vallokalerna när amerikanerna röstar och berättar varför de just valt att rösta på Obama eller Romney. De visade nyss ett klipp från en kvinna som låter extremt irriterad där hon förklarar att hon minsann inte kan rösta på Romney utav den enkla anledningen att hon är kvinna! Ja din lilla gulliga tant! Du har helt rätt! En kvinna som har något som helst vett i skallen röstar inte på kukhuvudet Mitt Romney! Den jäveln är emot något som jag anser vara de mest självklaraste i världen nämligen abort! Så ni trångsynta jävlar som anser de vara mord att göra abort var vänlig och läs det jag nu skriver.. Tänk dej själv att du är på väg hem från en helt fantastisk kväll på krogen eller är väg hem från ek promenad med hunden, innan du hinner att komma innanför dörren blir du våldtagen och misshandlad. Förstå nu att även om du ej blir misshandlad på utsidan av kroppen så att de syns och blir ärr så kommer du för alltid att ha ärr på insidan.. Du har blivit misshandlad inuti, en misshandel som tillskillnad från ett sår eller ett brustet hjärta aldrig kommer att läka. Du kommer förevigt att som kvinna vara orolig när du nästa gång går ut på krogen eller tar en promenad med hunden. Om du nu kommer våga att göra det igen. Som om inte våldtäkten i sig skulle vara hemsk och brutal nog så upptäcker du även senare att du bär på din våldtäktsman barn. Jag kan ärligt säga att jag nog aldrig skulle kunna lära mig att älska det barn om jag var tvungen att föda fram barnet. "Ja men du kan ju adoptera bort det" tänker du. Men vet ni vilken otroligt lång process en adoption är? Eller att du måste gå runt med det barnet i 9månader. Om du tänker att du behåller barnet inte för dig själv men för barnets skull, ja men tänk den dagen då det här barnet har fått reda på att hans far var en våldtäktsman och förgrep sig på sin biologiska mor när hon var på väg hem. Förstå hans/hennes känsla då? Att bli kommen till världen genom en våldtäkt och inte genom kärlek? Jag skulle då inte vilja leva mitt liv längre efter en sån nyhet.. Att vara helt oälskad av sina föräldrar.. Nej tack! Därför är det både för kvinnan själv och för barnet att ha turen att kunna avbryta graviditeten innan det är försent. Man gör en abort senast i vecka 12. En barn är inte ett barn i veckorna man gör en abort i, det är ett foster, den har inga känslor inga öron, ögon eller fullt utvecklad hjärna. Nej abort ska enligt mig vara lagligt för ALLA kvinnor! Men för att undvika det så ska man ju självklart äta preventivmedel och/eller skydda sig! Ingen vill genomgå en abort och jag är otroligt glad att jag inte behövt göra en! Tack och hej leverpastej VOTE FOR OBAMA OKEJ!💙❤🇺🇸


Jag är så bra

Älskar att jag lärt mig hur man kolalr upp IP-nummer haha det är faktiskt riktigt kul att se vilka de avundsjuka och hatiska människorna är.. Så fantastiskt att se att alla är från vår klass också haha! åh vad jag älskar att vara omtyckt från klassen. Vill bara säga att jag älskar er också! 

Kul2

Edvin har du någon erfarenhet av larm?
Jajamen! En gång satte jag igång brandlarmet på skolan!
Men Har du köpt larm?
Jajamen! De kosta 3tusen!
Men vafan 3tusen?! Tänk om någon snor det då?!
Ja de va därför jag köpte ett larmlarm!
HAHAHA jag kanske äntligen har en hyfsat tränad mage snart så mycket jag garvar!


Kul

Jaha har du sprungit maraton?
Jajamen!
Aha oj de visste jag inte!
Ja fast de sista fyra milen åkte jag ambulans! 🚑


Ny kärlek

Full frys!


Psykooo

Vad hände med mej i förrgår? Haha jag va så jävla konstig.. Fick för mej en jävla massa konstiga saker om typ alla, att alla hade svikit mej att jag hade gjort något elakt mot allt och alla.. Asså vafaaan?? Haha kan inte vara något som annat än att jag är typ osäker och vet inte riktigt vad som händer med mej.. Jag är orolig typ hela tiden av att jag ska bli sviken? Imorgon att jag ska bli sviken inte bara utav en person son är i mina tankar hela tiden utan av mina vänner också.. Jag hatar att ha såna känslor, jag önskar ibland att jag aldrig träffat han bara för att då skulle jag kunna vara mig själv igen och göra va jag vill utan några konsekvenser. Men jag måste intala mej själv att sluta vara så orolig hela tiden.. Såg på Twitter något som Wiz Khalifa lagt ut "stop worrying about everything, you don't walk out the door on a sunny day with an umbrella just in case it would start to rain" det stämmer ganska bra in på mig. Jag har bestämt mig för att sluta oroa mig så mycket.. Tacksam för att det finns en människa som kan lugna ber mig och få mig på bra humör, även om vi aldrig träffats så är det för mig nästan bara skönt, vi känner inte varandra men ändå gör vi det. Helt psykoinlägg nu men jaa, jag kände bara för att skriva av mig lite. Nu ska jag fortsätta att vara sjuk och ligga i min äckliga säng som Jag ska ta och bädda rent strax.. Ska bara låta niccokicken gå bort. Vill bara säga att jag älskar mina vänner och ni vet vilka ni är.. Mår inte så bra just nu så det betyder allt för mig att ni finns här !<3


Fuck

Så arg och ledsen och besviken .. Hoppas verkligen inte de här stämmer


RSS 2.0