Si sådär

Hej, länge sen jag blogga i know, i know men orkar inte dra upp datorn och tycker inte om att mobil blogga egentligen(gör det nu,vet)..
Så vad har hänt?
Julafton blev inte som planerat men iaf, åkte upp till Umeå och bodde på hotell några dagar med mamma och pappa & jag fick självklart eget hotellrum(skönt)
Och så firade vi med resten av familjen där uppe, det var faktiskt mysigt.
Jag tappade min mobil i toan också men den klarade sig efter att vart död i lite mer än ett dygn.
Fick bra julklappar som jag är sjukt nöjd med, hade trott på en London resa men nej, men fick pengar till en iaf.

Annars då? Är argare än vanligt, ingen aning om varför men så kan det va ibland.. Eller jo ganska lack på mor&far men det är inget jag tar upp här.
Ska gå till läkaren också eftersom jag blöder näsblod si sådär varannan natt så förmodligen är jag väll död inom ett halv år.

Nej men hoppas eran jul varit bra och så bloggar jag imorgon och berättar om planerna för dagen(nyår).
Ps. Bilder på Linda och mig och sedan på min shopping under dagarna.
Pöss / Emma


Holding on.

Hej.
Orkar inte skriva allt som hänt under dem dagarna jag ej bloggat men har inte hänt något speciellt direkt. 
Nu har felicia åkt till Thailand och jag är helt förstörd. Fyfan det har inte ens gått en dag och jag kan grina åt alla låtar som vi sitter och sjunger till hela tiden, det va tomt utan henne vid min sida idag.
Varje gång jag hör love is easy med mcfly får jag tårar i ögonen..
 
Åkte hem till ellan idag och hon va jätte nere, så försökte få henne på bra humör men tror nog jag gömde mina egna känslor vilket jag ör världsmästare på. Vi satt och drack vin, fick god mat och hon hjälpte mig även med svenska gramatiken som är prov på imorgon, men vet ni vad jag kunde inte bry mig mindre just nu.
FYFAN va jag vill KRAMA om felicia nu nu nu.
 
Åkte hem till nathalie och åt middag och även där pluggade jag på gramatiken och nathalie hjälpte mig. 
Fyfan kommer inte ha livskraft i morgon, jag är verkligen beroende av att ha felicia vid min sida varje dag, vill skratta med henne. Nu gråter jag!!! Fyfan, åh vill att hon ska va hemma nu!!  och ni som tror att jag överdriver har fan inga bästavänner för då vet man exakt hur jag känner :(( / EMMA
 

Gråten i halsen

Hej Bloggen...
Idag har vart en sorglig dag. Har haft gråten i halsen nästan hela jävla dagen.. Vill inte men vill ändå åka till Thailand imorgon.. Känns sjukt jobbigt samtidigt som jag vet att jag verkligen skulle behöva komma bort och koppla av, de senaste resorna jag gjort har varit så intensiva och bara massa party så jag antar att det här blir som ett rehab? Har vart jobbigt den här veckan på en annan front också men tror jag är på god väg att komma över han nu, som tur är så har världens finaste engelsman hjälpt till haha blir bara mer och mer kär i den här killen det är helt sjukt!
Nästa vecka så ska han boka flyget hit till Sverige och hotellet vi valt också. Haha åh detta ska bli så kul faktiskt! hoppas på något mer nästan men vi får se när han är här. Typ första gången jag är kär utan att träffat någon haha men ni vet hur vi är... riktiga suckers för engelsmän! åh riktiga män dom där!
Jag är faktiskt rätt stolt över mitt haff! Ska sitta och tok-glo på Os 2014 nör han är med och kör freeski. hihi :) 
Det enda är ju att ja tyvärr blir så nervös när vi pratar på skype att jag börjar babbla på om älgar och svingar runt min nagelfil överallt.. jaja i guess this is how we girls are.. 
Nej just nu sitter jag och lyssnar på de älskade pojkbandet McFly och smågråter. är lite smått romantisk till Göran också och har spelat in en låt när jag sjunger till, dock har jag ignen taktkänsla vilket jag egentligen brukar ha hmm.. jaja. ja skriver väl kanske någongång imorgon och när jag är i Thailand. Vi får se. Om inte så ha det bra allehopa! God Jul! /från en ledsen Felicia 

Gårdagen

Igår var en faktiskt riktigt jävla rolig skoldag, om de nu är vad man kan kalla det.. Först hade vi en vanlig lektion men efter det drog journalistik gruppen till Stockholm i Jb-bilen.. Bara det att det var världens jävla snöstorm och skitvädret ute och snorhalt! Så de tog nästan 2h till Stockholm när de egentligen bara tar knappt 1h. Men men så kan det vara! Det var vi som tjata på vår underbara lärare att åka och vem kan motstå ? INGEN!
Jag och Emma stog för underhållningen i bilen med en massa sång! Vi hade sjukt kul i bilen, väl på konstmuseumet va de inte lika kul.. Fick lyssna på en massa skit om Picasso och duchamp.. Lagom ointressant men när ma gick runt i de där läskigt stora vita rummen med typ 5 tavlor värda flera miljoner i varje rum i så kände man sig som en riktig rik,fin och viktig människa.. Haha lite läskigt faktiskt! Efter visningen blev det lunch, asså man märker verkligen skillnaden mellan att gå på en friskola och en komunalskola.. vår skola har enormt mycket mer möjligheter och kan göra mycke mer än vad t.ex fyrisskolan kan.. vi fick liksom äta lunch i stockholm med utsikt över vattnet, junibacken osv och fick beställa vår mat som gick på 150kr styck.. vilken skola lägger mer 150kr på lunch PER ELEV? Har jag aldrig hört förr iallafall.. så om det finns någon som läser vår blogg som ska välja gymnasium till hösten.. Satsa på en friskola! Vi har sjukt mycke möjligheter och har riktigt bra grejer jag är så löjligt glad över mitt val av skola! Nej men nu ska jag sluta skryta om världens bästa Jb-gymnasium! På vägen hem va de dags att sätta på partyskivan och då kom vår lärare moud fram på partymoud! Rolig dag faktiskt!
Idag ligger jag hemma och glor på tv eftersom skolan har ställt in då inga bussar börjar gå förrän kl 12 och jag slutar 11.30 egentligen så blir ledig idag så sjukt skönt! Vill verkligen inte sätta mig på en buss idag, igår när pappa hämtade mig i stan såg vi 3st stora Storvreta bussar ligga i diktet eller ha krockat riktigt läskigt ju.. Nej så idag blir de att plugga och packa lite, min syster kommer snart över med lite negeringar som hon nyss gjort! Hon är också ledig idag eftersom Sl inte fungerar som de ska wehoo!


Partybåten 2.0



Resten av bilderna jag har


Weekend

Hej allihopa! blir att långt inlägg nu så ladda upp med lite godis, energidryck också antar jag..
 
Ingen updatering över helgen men det är ju inte så konstig eftersom vi åker båten på fredagen, kom hem lördag, mådde skit! Jobbade söndagen och mådde fortfarande skit,haha!
Hade så jävla kul på båten helt SJUKT! Vill bara tillbaka!! Hängde med sköna killar, blev bjudna på all dricka föruom första ölen och shoten men sen jävlaaaar blev det massa dricka från gullig killar! Fick lite panik när jag och en kille jag träffa senare på kvällen gick till baren och såg att det gick på lite över 400 för det vi köpte han och jag och han sa att han skulle bjuda men som sagt haha glömde bort det lika fort som han sa det, GRATIS är ju alltid godare! Vill inte äns tänka på hur mycket dricka vi fick gratis av boysen..
 
Åh om man säger såhär.. Gjorde en vurpa in i en snöhög på däck och sen när killen skulle hjälpa mig upp så ramlar jag SJÄLVKLART ännu en gång! Oj vad vi skratta!! hahahahaha.
Själv kom jag tillbaka till våran hytt strax efter 9 på morgonen!? haha spenderade natten i grabbens hytt som förövigt såg ut som sebatian ingrosso haha sjukt stolt över mitt "haff". Kom tillbaka till våran hytt där mina små älsklingar låg och sov så sött och jag som fortfarande va full kommer in och väcker min babe FELLAN såklart! hade ju hur mycket som helst att berätta och självklart hade hon också det! (standard haha)
Ah men det va väl att göra en kort sammanfattning iaf. HAHAA felicia och jag har förövrigt världens bästa intern skämt! Du DE GÖR DU SOM FAAAAN HÄLLER!
aja här är mina bilder från helgen så får felli lägga upp sina :) / E

RSS 2.0