Bio! OBS SKULLE LAGTS UPP IGÅR

Nu ska vi se på biooo! Vi hörs senare! Puss feezitzaaar


Leave the World behind

nej men hallååå. Seg söndag morgon.. skulle kunna sova hela dagen men nej det kan man inte,Ska snart ner på stan och köpa present till mig själv eller min syster har kommit ner till uppsala så hon ska köpa present till mig men jag ska välja ut vad jag vill ha! och jag vet EXAKT vad jag vill ha GANT! <3
Jag har blivit förkyld nu till lovet.. MINUS till det!
Helgen har vart bra! i fredags var det masskerad och vi va svenska landslaget! vi tjejer hade skit kul, men stället vi drog till spårade runt kl 11 så det var bara att ta tåget hem.. Felicia hoppade av i storvreta, jag och kissan fortsatte våran kväll runt i uppsala, haha kul hade vi och träffade lite nya kompisar!
bilder kommer senare för nu måste jag fixa mig och gå ner på stan.
PUSS!

lååång lov

nej men hallå.
Idag är det bara onsdag, men vi får höstlov om ca en timme!
eftersom vi får höstlov så tidigt så innebär det att det måste firas och det är precis va vi ska göra! Ikväll kommer Kissan och sover hos felicia, så vi ska äta gott dricka lite aaah... blir nog mysigt, men får se om jag sover hemma eftersom att halv 9 i morgon bitti så ska jag ha samtal i skolan, så blir därför närmare för mig om jag sover hos pappa som bor i stan så slipper man gå upp skit tidigt!
På fredag så ska vi på maskerad! kommer blir så sjukt kul, tänker typvärr inte säga vad vi ska klä ut oss till men det får ni se senare :)
Nu ska jag arbeta vidare med det jag håller på med, vad nu det är...
Här har ni en riktig roxanne! Vi har världens skönaste krökar vän fan!
http://www.youtube.com/watch?v=ljHYLl1aXoc&feature=related
nej men hallå.
Idag är det bara onsdag, men vi får höstlov om ca en timme!
eftersom vi får höstlov så tidigt så innebär det att det måste firas och det är precis va vi ska göra! Ikväll kommer Kissan och sover hos felicia, så vi ska äta gott dricka lite aaah... blir nog mysigt, men får se om jag sover hemma eftersom att halv 9 i morgon bitti så ska jag ha samtal i skolan, så blir därför närmare för mig om jag sover hos pappa som bor i stan så slipper man gå upp skit tidigt!
På fredag så ska vi på maskerad! kommer blir så sjukt kul, tänker typvärr inte säga vad vi ska klä ut oss till men det får ni se senare :)
Nu ska jag arbeta vidare med det jag håller på med, vad nu det är...
Här har ni en riktig roxanne! Vi har världens skönaste krökar vän fan!
http://www.youtube.com/watch?v=ljHYLl1aXoc&feature=related

LILLÖRDAG VARE JA!

SÅÅJA!
nu sitter jag i skolan, har ca 1 timmes lektionstid kvar sen jävlar äre hörstlov!
Eller ah.. Torsdag har jag mentorssamtal kl 13.30 men mori o fari är i Turkiet så blir att gå dit helt sjäälv :'( Haha närå kanske är skönare att gå själv ;)
Men nu äre iaf 1 timme kvar sen äre HÖSTLOV! o då blire att ta nått glas vin då Cicci och Emma sover hos mej ikväll, treevligt :)
image description
Bästa brudarna.. I LÖV YOU GUYSSS

S L I T N A

rubriken säger allt... ska fatta mig kort, sen ska jag sova! Fredag: Vi började med att föra hemma hos Kissan,Sedan åkte vi in till stan och mötte upp Cepand,Gabbe och Olivia, Vi drog tillsammans vidare till en stundentkorridor fest i Flogsta. SATANS så kul vi hade! gratis vin(chateu the flogsta)haha. Pratade med folk från alla möjliga länder, Norge,Finland,Spanien,Colombia,Ireland, Mycket trevligt! Men tyvärr så slutade kvällen ganska tidigt, redan vid halv 1 så drog felicia och jag hem haha då hade vi druckit alldeles för mycket! Lördag: Vi började kvällen hos Felicia alla tjejer, caroline,emma,cicci,jag och felicia. Vi satt och prata och drack, mycket mysigt! Sedan drog vi vidare till den största idioten och fegaste människan i världen. Miss L.A :):):) alla spårade där, misshandel osv. Söndag: bakis som fan men vi körde dag 3! Ellan kom hem ca halv 1 på natten så då började vi köra igen! det vart mer dricka än väntat.. Men shit så kul vi hade!! vart mycket klassiska låtar,vi gick väl o la oss någongång vid halv 5- 5. så vi körde i ca 5 timmar haha. blir bilder från helgen i morgon, orkar inte ladda upp alla nu. Puss och godnatt!

B.A.K.I.S

Jaa idag är de söndag, och ja o Emma är väl lite småttbakis.. Lagom trötta också :/ ja gårdagen va minst sagt händelserik.. Några små fjortisfittor från landet i riktiga b kläder skulle börja bråka pff haha ja skämmiga lantisar verkar de finnas gott om! Aja hoppas att alla hade en rolig lördagskväll! Och Kissan&vikkan i löv you! Vi höörs bs and gs


TJENA ALLA FEZZTIZAAR!

Halloj i stuuugan!
Nu jävlar öre öntligen freedag som vi har längtat!!
Nu ska jag avnjuta min första shott o sedan ska de bara gå utför!
Sitter just nu hemma hos kissan me kakan o förar gärnet för ikväll äre studentfest i en studenkorridor!
Undrar vart vi ska sova inatt? Men faan skit i dom problemen för efter 12 kommer nya!


FREDAG, VENERDI, VIERNES !!

många olika språk men man vet ju aldrig, de kanske finns läsare som inte förstår svenska. Men tyvärr så är detta inlägg på svenska..
Idag är det fredag! helt sjukt härligt. Har laddat upp med massa dricka inför helgen så det är sköönt då har man det gjort!
Just nu sitter vi på lektion, redigerar lite bilder bara.. Sen har vi mentorspass som är 0,3 sekunder typ.. haha men aja man går ju ändå.
Är sjukt taggad inför ikväll! först förar vi lite hos en kompis, Kissan dårå, sedan drar vi vidare :)
Vi kanske hörs sen. PUSS

BARA 1 DAG KVAR TILL HELG!

Godmorgon!
Jaa idag är en bra dag gott folk! och ni vill veta varför, ja såklart !
Jo de e nämligen så att idag slutar jag tidigt som attans närmare bestämt 11.30!
INTE HELT FEL! och sen ska ja hem sova till mor o fari kommer hem då blire middag sen tagga FREDAG! Då vi ockaså slutar tidigt, då blir de först att gå lite på stan med mamma och leta present till pappa som snart fyller 43! GRATTIZ PAPPI! Och sen också köpa en present till Emma.. åh jobbigt...
NÄRÅ sa ja o vifta me rohypnolasken! (INTERN) hahahah! Nä men vet vad jag ska köpa till min lilla hamster, och den kolsuparn kommer bli JÄÄTEGLAA ME ALLA SLAADAR... haha också internt så sluta undra.... vi har ändå inga läsare förutom Kissan som har snott min svarta halsduk som jag saknar! så om du läser de här ta med den på fredag eller lördag ditt fyllo <3

till alla er andra fezztizar... SUP O VA GLAD I HELGEN! 

Nyktert tillstånd....

underbart!

hoppas ni alla mår bra!
Snart är det fredag igen, och idag är det lillördag, underbart!!
Vi kör på två heela krökar veckor nu! på lördag börjar vi och fortsätter i 2 veckor, eftersom jag sover hos felicias place nästa vecka, och veckan efter det är det LOV! helt sjukt underbart!
Är så sjukt sugen på en god god drink! här har ni lite sköna drinkar, fresh!
hur sugen blir man inte!?!?

5 dagar kvar..

jaha då var det bara 5 dagar kvar tills de roliga börjar igen..
Har haft en BRA helg, det kunde blivit litee roligare men vafan har man dricka o sina sköna vänner så löser sig allt.
Som felicia sa så va vi på lokalfest i alunda.. Kul hade vi haha och fulla vart vi! haha!
Vi gick på fel buss på vägen hem jag o felicia.. Vi tog tydligen bussen till öregrund när vi skulle till uppsala, haha men de löste vi genom att ta rätt buss lite senare..
Sedan åkte vi till uppsala, felicia drog hem och jag åkte vidare till knivsta med greken,axel o nån annan som skulle hem o laga tacos kl 2 på natten haha kommer dock inte ihåg vad han hette men han får väl kallas mexicanarn!
Tappade min plånbok på väg till knivsta.. full och lite ledsen gick vi hem till greken..
Har en BRA nyhet dock! Plånboken är upphittad! den låg på bussen, så ska gå o hämta ut den idag :) Och en dålig nyhet är att jag har fått ett STORT jävla brännmärke på låret.. någon har förmodligen fimpat på mig så mina byxor har ett stort hål! haha märkte det på morgonen när man vakna upp i knivsta det gjorde satans ont asså. Så nu har man ett stort plåster där. haha sexigt ju, aja..
Igår myste jag med min kära syster, vi kollade på änglagård. helt okej film!
lite bilder från helgen nudå...

också var de roliga över..

jaa då är helgen slut igen då, och just nu sitter man i skolan o har en sjukt tråkig tyska lektion.. men nu ska vi kolla på cops så dä ä neeemas problemas! när klockan närmar sig 15.00 så ska jag och emma till syv som sagt och kirra london resan .. eller ja vi ska ju flytta dit (förhoppningsvis) i 2an.. HOPPAS HOPPAS!

Helt slut, kallas även BAKIS

Jaa idag mår man som man förtjänar.. Kvällen/natten spenderades på en lokalfest mitt ute i ingenstans .. Hoppa på bussen ut dit blev hämtade av "party bussen" hahah den va fan bäst! Så nu har jag o emma bestämt att när vi flyttar till London så ska vi tamefan ha en likadan! Fatta förkröken i den asså! Fetaste basen, strobe lights (disco ljus) och grym musik! Sen äre ba ha en skön fyllechaffis som kör runt oss från krog till krog! sounds like a plan! Aja kvällen blev inte extremt lång för min del.. Kände att vid 11snåret någongång hade jag fått i mej way to much men partade på bäst ja kunde i nån timme till sen vare ba att kliva på bussen hem mot Storvreta! Så var hemma redan vid 1 någongång men fan va skönt de va att lägga sig i sängen.. Det måste ju vara de härligaste som finns eller hur? Vara full som ett djur komma hem, dricka ett stort glas vatten, tvätta bort sminket o bokstavligt talat kasta sig i sängen åh happy days!
Har iaf haft en skön bakis söndag idag med massa film o mys med familjen o nu äre bara att tagga skola, börjar 12.35 imorn riktigt skönt! Då blir de tyska fram till 15.00 och därefter ska jag o emma gå till våran syv för möte om hur vi ska lägga upp kursplanen för eftersom vi förhoppning is blir antagna till svenska skolan i London nästa år måste vi lägga upp de lektioner vi missar i 1an och 3an så vi inte behöver plugga ihjäl oss ... Jaja nu ska ja fortsätta trycka i mej cola o godis framför Tvn med mamma o pappa.. SO LONG BROTHERS!


NU JÄVLAR KÖR VI!


BIILDER


DAGS FÖR FEEEZT!

Jaha idag är man ju de som kallas slutköörd! men fan inga ledsna miner här inte vi ska festa skiten ur er alla idag med! Idag blire lokalfest ute i alunda.. mitt ute i ingenstans men fan blir ju kul! folk från hela Uppsala ska dit Östhammar, Sunnersta osv osv låter roligt :) så nu jävlar laddar vi upp med att knäcka några cider och ska strax ta ett glas vin MUMS! sen blire att möta upp Sndra, Elvira o Ida för att sätta sej på en buss i ca 50 min.. men ikväll spårar vi brudar!

Your're only young once so live like there's no tomorrow


FREDAAAAAAAAAAAAG!

YEEEEEEEEES! äntligen helg (typ) har en lektion på tre timmar nu, men slutar halv 1 ca, så DÅ är det helg!
vi drar förmodligen till björklinge på röjfest, men vi får se, kanske dyker upp något kul i uppsala. Hoppas ni laddat upp med god dricka, snygga kläder & sköna låtar till helgen så ni kan ha riktigt kul!
Nej nu ska vi ut och fota lite, myspys.
sitter just nu & lyssnar på
http://www.youtube.com/watch?v=O_QAdRyoXrU

FÖR DE E FREEEDAG!

Halloj alla som läser vår skööna fest blogg!
Just nu sitter man i skolan och har fotografiskbild med en utav de mest SURASTE LÄRAREN LEVANDE! AJAJAJ.. han e ju inte glad någonstans..
Du blir utskickad o skickad till rektorn om du ens nyser... LÄÄÄSKIGT!
Aja nog med tråkigheter för idag är de ju Fredag och de betyder ju bara en sak och de är FEEESSST! Jaa.. idag ska jag emma troligtvist emma h också och kissaan parta! (as usual you know!) Vi körde lite hemma hos kissan i onsdags också! men de va inte så mycket, så ingen baksmälla här inte.. Men idag kör vi igen! STANDARD..
DE E OK MED VINTERKRÖK MEN FAN...
GE MIG SOMMAR IGEN....

1dag kvaaar!

amen hej.
Nu är det bara EN DAG kvar tills helg!! fyfan så taggad man är.
hoppas ni också har börjat tagga till! sitter just nu o lyssnar på grymaste partylistan på spotify.
Idag ska jag träna, då blir man ju lite fresh till helgen.
Slutar snart sista lektionen så det är braa! hehe inte mycket att säga just nu, kanske blir nåt inlägg senare men annars så höres vi i morgon!
http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av3n
http://www.youtube.com/watch?v=p2ooeJfckok&ob=av3e
http://www.youtube.com/watch?v=y3OzHBEcymw&ob=av3e
Liiiite för skööna låtar! Vi höres Festizaaar, TAGGA!!

Emmas nya frisyr


Jaa.. som ni ser har emma precis vart hos frissan och klippt sig.. SJUKT snyggt! asså en förändring behövdes verkligen, nu när vi går mot hösten och kallar/mörkare tider äre bra med en förändring och göra sig av med de blonda håret... SNYGGT!

hejhejhej

sjuk lärare första lektionen, helt okej skönt. Så sitter just nu o längtar till summer2012!
Gör inte ett skit just nu, sitter inne på facebook o spotifyy atm.
Blogg.se SUGEEEER så det gick inte blogga på hela helgen.. men hoppas ni hade en sjukt bra helg iaf!
Är så sjuukt taggad till helgen!! men idag blir det lillördag hemma hos kissan med fellan o sjölvklart kissan själv, vi sover självklart där!
lägger upp en bild på två super nyktra tjejer! 

Sorrry boys n girls

Soorrry för sömst uppdatering under helgen men nu äre så att de Blogg.se har inte fungerat LACK! Hoppas alla hade en GRYM helg iaf utan våran uppdatering.. För det hade vi! eller aah emma hade lite la familia  time och drog o hälsa på släkt mm medan jag o Kissan festa skiten ur uppsala! spårad helg men kul hade vi!
Vi höres alla FEZZTISAR UNTZ

Wayneees

Jaaa nu sitter jag o mina pissblöta kissar på waynes coffee o avnjuter en chai latte.. Eller aa cassiegroo iaf själv sitter ja o leker me skummet ... Smaka ju ba socker o sirap o mjölk ueeeewwwk!


sharåå

va glad jag blir att felicia håller bloggen vid liv!
BRABRABRA fest låt som las upp idag.
dagen rullade på som den alltid gör, börjar varje dag 8.35 och slutar halv 4.. ganska dryga dagar men ändå skönt.
säger som fellan sa förut, vi har den mest omognaste klassen på JB! illa illa illa....
Idag var man även hos rektorn och pratade om att jag använder mobilen för mycket på lektionerna.. Så på måndag ska jag få en stressboll som jag ska klämma på när jag känner mig okonsentrerad. (HAHAHHA)
Men jag menar helluuu liksom, ör man övertaggad till helgerna så är man, inget man kan göra åt! partyparty!
blir nog sängen snart, men först ska jag lägga in lite niceiga låtar på mobilen. bl.a
http://www.youtube.com/watch?v=uRSDvucyy1M

Oh nana me like

http://www.youtube.com/watch?v=e560V-O0ifw
Gryymt bra låt av Rihanna och Calvin Harris...
Detta blir nog helgens feztislåt!
Come to maamaaa!

TRÖTT

jaaa vad mer kan man säga? Samma skiit varje daaag, dvs SKOLA...
Just nu är ja GAAALET trött .. vi skäms över klassen också hahaha ! ÄÄLSKA JB.... mmmm
GUULLIIIGAAA.....
Inte lika gulliga..... :(

illamående

Tjenamors och Godmorgon!
jahaaaa skola i 7 timmar nurå.. TAGGA FAN!
Nää fan va illa jag mår idag blire nog bara halvdag för min del alltså. Mår illa till 100...
Aja hoppas de går över under dagen så man kan sitta med klasskamraterna och tagga till helg.. Ska försöka inhandla lite vin m.m för nu är Kissan hemma o då är fest trion igång igen!

gottigott


Kattt

Jaa där har vi Emma o hennes nya bästis Felicia ..


Hellooo again!

Jaha, skola idag igen då...
Idag vare idrott på schemat, gym.. Vilket resluterade i 35 min på cross nånting... KUL!
Aja va vill mina fezztizzar höra om idag då ? Bra låtar! Jaaa okej då, eller pallar jag? JAA! Ah okej då!
http://www.youtube.com/watch?v=K_MGePZS1xI&ob=av2e
http://www.youtube.com/watch?v=MK-4Ce9kxAU
http://www.youtube.com/watch?v=Mb6mS6Yj_UA
http://www.youtube.com/watch?v=dGghkjpNCQ8&ob=av2e
http://www.youtube.com/watch?v=gDndZn0YPdI&ob=av3e
TAGGA!!! UNTZ UNTZ
Vi Hööres Alla Feezztizar!

trött!!

Ja, rubriken säger väl allt..
Vill bara somna!! men tyvärr så går det ej för jag mår illa..... kanske fortfarande bakis från helgen? kanske inte..
Tyskan gick väl helt ok idag, vi lärde oss like ord som är bra att kunna om man åker på en partyweekend till berlin.
Ligger just nu i sängen och lyssnar på låtar som påminer om våran london weekend i våras!
vilken sjukt lyckad resa. skulle göra vad som helst för att va där nu.
glömma allt här hemma & bara åka! festa till max!
(( VI VET ATT BLOGGEN MÅSTE FÅ FLER BILDER I INLÄGGEN! VI JOBBAR PÅ DET! ))
oj vad man längtar tillbaka till sommarkvällarna..


DEUTSCH

Jaha nu äre måndag igen... FYFAN! Det betyder alltså att det 4 dagar kvar tills man får spåra och dricka hejdlöst igen! Tråkigt..     Aja anledningen till rubriken är att just nu sitter jag och Emma på tyska lektion. Varför valde ni tyska undrar ni ? Jo för att tyskland är ju en GRYM feststad och alla tyskar på krogarna kanske inte är 100 på engelska därför tycker vi att om vi lär oss lite tyska äre lättare att få några gratisdrinkar! SKITSMARTA TJEJER!     Hoppas alla hade en grym helg med mycket alkohol och dans!    UNTZ UNTZ! höres alla fezztizaar...  Jaha nu äre måndag igen... FYFAN! Det betyder alltså att det 4 dagar kvar tills man får spåra och dricka hejdlöst igen! Tråkigt..
Aja anledningen till rubriken är att just nu sitter jag och Emma på tyska lektion. Varför valde ni tyska undrar ni ? Jo för att tyskland är ju en GRYM feststad och alla tyskar på krogarna kanske inte är 100 på engelska därför tycker vi att om vi lär oss lite tyska äre lättare att få några gratisdrinkar! SKITSMARTA TJEJER!
Hoppas alla hade en grym helg med mycket alkohol och dans!
UNTZ UNTZ! höres alla fezztizaar...
Jaha nu äre måndag igen... FYFAN! Det betyder alltså att det 4 dagar kvar tills man får spåra och dricka hejdlöst igen! Tråkigt..
Aja anledningen till rubriken är att just nu sitter jag och Emma på tyska lektion. Varför valde ni tyska undrar ni ? Jo för att tyskland är ju en GRYM feststad och alla tyskar på krogarna kanske inte är 100 på engelska därför tycker vi att om vi lär oss lite tyska äre lättare att få några gratisdrinkar! SKITSMARTA TJEJER!
Hoppas alla hade en grym helg med mycket alkohol och dans!
UNTZ UNTZ! höres alla fezztizaar...

FESTIIIS

tjena festisar. Just nu ligger man hemma o håller på o spy, bakis skulle jag säga att man är. SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRAT igår haha men trevligt i början iaf. Bord förstört,balkongen och glas vart använda för sista gången i deras lilla glashistoria. Ikväll blire väl KRÖÖK i knivsta föörmodligen, vi får se hur det blir.. NU ska jag iväg på match haha bakis emma på ingång liksom, så förlåt till någon av motspelarna i Vide ifall jag råkar lägga en pizza på någon av er, men jag är BAKIS! så jag hoppas ni förstår isf! Lägger upp en skön bakislåt, byebye festisar. http://www.youtube.com/watch?v=6D7J0l8R5_A